ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πασιένσια: "Αποτελεί πρόκληση για μένα ο Ολυμπιακός"

Πασιένσια: "Αποτελεί πρόκληση για μένα ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική να δουλέψει στον Ολυμπιακό. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Στην Ελλάδα προτίθεται να έρθει ο Ντομίνγκο Πασιένσια για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος προπονητής με δηλώσεις του στην εφημερίδα ο "Γαύρος" τόνισε ότι τον ενδιαφέρει η πρόταση του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται σύντομα να επισκεφθεί την χώρα μας.

Επισήμανε, ότι βρίσκεται σε επαφή με την διοίκηση των "ερυθρόλευκων" και συγκεκριμένα με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς αν και δεν επιβεβαίωσε την παρουσία του δεύτερου στην Πορτογαλία.

" Eίναι αλήθεια ότι με τον Κοβάσεβιτς έχουμε μιλήσει και μιλάμε σε πολύ καλό επίπεδο. Μου έχει εξηγήσει πολλά πράγματα για τη νοοτροπία, αλλά και για τις προοπτικές του συλλόγου. Αλλά δεν έχουμε επεκταθεί σε επιμέρους θέματα.

Είναι σαφές ότι η άποψη μου είναι θετική για τον Ολυμπιακό, αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Είμαστε σε επαφή με τον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι θα υπάρχει κάτι να πούμε από την ερχόμενη εβδομάδα.

Πιστεύω ότι από Δευτέρα θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα. Αν όλα πάνε καλά τότε μέσα στην εβδομάδα θα έρθω στην Ελλάδα, για να δω τους ανθρώπους και να μιλήσουμε από κοντά.

Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα με σημαντική ιστορία και αποτελεί πρόκληση για εμένα να δουλέψω σε έναν τόσο σημαντικό σύλλογο".

Στο αθλητικό κέντρο του Άχενκιρχ της Αυστρίας θα "κτιστεί" ο Ολυμπιακός της νέας σεζόν.

Σημαντικές μειώσεις θα υπάρξουν στις τιμές των νέων εισιτηρίων διαρκείας, ενώ οι κάτοχοι θα έχουν και αρκετά προνόμια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ