ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχονται τα νέα (φθηνότερα) διαρκείας!

Έρχονται τα νέα (φθηνότερα) διαρκείας!
INTIME SPORTS

Σημαντικές μειώσεις θα υπάρξουν στις τιμές των νέων εισιτηρίων διαρκείας, ενώ οι κάτοχοι θα έχουν και αρκετά προνόμια.

Πολλά προνόμια θα έχουν οι κάτοχοι των νέων εισιτηρίων διαρκείας, ενώ θα γίνουν σημαντικές μειώσεις, προκειμένου το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" να είναι γεμάτο την επόμενη σεζόν.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και ο περισσότερος κόσμος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και γι' αυτό η διοίκηση του Ολυμπιακού κάνει ό,τι περνά από το χέρι της, για να δώσει την ευκαιρία στους φιλάθλους της να βρεθούν στο γήπεδο.

Η παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας θα γίνει τελικά την Δευτέρα στις 13:00 και όχι την Παρασκευή όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά και εκεί οι "ερυθρόλευκοι" θα ανακοινώσουν όλα τα προνόμια και τις τιμές.

Ένα πολύ σημαντικό γεγονός είναι πως οι πιο παλιοί κάτοχοι διαρκείας στο Καραϊσκάκη αυτή τη στιγμή είναι αυτοί που έχουν διαρκείας για 8 χρόνια! Αυτοί που θα ανανεώσουν για 9ο συνεχόμενο χρόνο θα έχουν την ευκαιρία του χρόνου να γίνουν (με μια ακόμα ανανέωση, δηλαδή στα δέκα χρόνια) «χρυσοί κάτοχοι διαρκείας» και να κερδίσουν πολύ μεγάλη έκπτωση αλλά και να δούν τη θέση τους στο γήπεδο να… προσωποποιείται αφού στο κάθισμα θα αναγράφεται (εφ’όσον βέβαια το θέλουν) το όνομα τους. Είναι κάτι που κάνουν μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης!

Το δεδομένο είναι πάντως, πως όσοι γίνουν κάτοχοι διαρκείας θα δουν περίπου 25 παιχνίδια και θα απολαύσουν αρκετά προνόμια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ