ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει"

Θεοδωρίδης: "Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει"

Παρουσίασε τους Κάμπελ, Ρομπέρτο, Μετζανί και Ολαϊτάν ο Ολυμπιακός. Τι είπαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των "ερυθρολεύκων". "Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει", η ατάκα του Σάββα Θεοδωρίδη. Την Τρίτη η παρουσίαση του Σαβιόλα.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η παρουσίαση τεσσάρων μεταγραφικών αποκτημάτων από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα των Τζόελ Κάμπελ, Ρομπέρτο, Καρλ Μετζανί και Μάικλ Ολαϊτάν. Οι νέοι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών δήλωσαν ευτυχισμένοι για τον ερχομό τους στους "ερυθρόλευκους" και υποσχέθηκαν να δώσουν τα πάντα για την υλοποίηση των στόχων της ομάδας.

Στην παρουσίαση μίλησε για λίγο και ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης. Κόντρα στην... γκρίνια των τελευταίων ημερών για την απόδοση της ομάδας στα φιλικά προετοιμασίας, διαβεβαίωσε ότι το συγκρότημα του Μίτσελ θα είναι έτοιμο όταν πρέπει.

Αρχικά ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, παρουσίασε έναν-έναν τους παίκτες.

Πρώτος μίλησε ο Ρομπέρτο ο οποίος υπογράμμισε: "Θέλω να πω ευχαριστώ στη διοίκηση του Ολυμπιακού. Θα κάνω ό,τι καλύτερο για να έχω τις περισσότερες επιτυχίες στο σύλλογο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την ευκαιρία που μου δίνεται να βρεθώ στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας που θα αγωνιστεί και στην Ευρώπη".

Από τη μεριά του ο Τζόελ Κάμπελ τόνισε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ. Έχω έρθει με πολύ μεγάλη φιλοδοξία και ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες".

"Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να έρθω εδώ. Θέλω να δώσω ό,τι καλύτερο για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη της διοίκησης που με έφερε εδώ", ήταν η σύντομη τοποθέτηση του Καρλ Μετζανί.

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο", σημείωσε ο Ολαϊτάν ο οποίος σε ερώτηση για το που θέλει να αγωνίζεται απάντησε: "Έχω παίξει σε πολλές θέσεις, η φυσική μου θέση είναι να παίζω στα δεξιά".

Δείτε εδώ το LIVE της παρουσίασης

Οι παρουσιάσεις παικτών θα συνεχιστούν και την... Τρίτη, καθώς παίρνει σειρά για τα "αποκαλυπτήρια" ο Αργεντίνος επιθετικός, Χαβιέρ Σαβιόλα.

Σημειώνεται πως στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης θα παρουσιαστεί και η νέα φανέλα που θα φορούν τη σεζόν 2013-14 οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Η ιδιαιτερότητα έχει να κάνει με το γεγονός ότι πάνω από το σήμα της ομάδας θα βρίσκονται πλέον τέσσερα αστέρια, με το καθένα από αυτά να συμβολίζει 10 κατακτήσεις πρωταθλημάτων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ