ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάντελιτς: "Θα γυρίσω πιο δυνατός"

Πάντελιτς: "Θα γυρίσω πιο δυνατός"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Πάντελιτς υποσχέθηκε ότι θα γυρίσει σύντομα κοντά στους συμπαίκτες του μετά την εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε. Μήνυμα στήριξης από Μαρινάκη στον Σέρβο φορ και σκέψεις στην ΠΑΕ για ανανέωση.

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Μάρκο Πάντελιτς είναι ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό , με τον "φονιά" των Πειραιωτών (πρώτος σκόρερ της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις με 14 γκολ σε 17 παιχνίδια) να προορίζεται για βασικός στο ματς με τον Πανιώνιο αλλά να τραυματίζεται σοβαρά στην προπόνηση της Παρασκευής .

Κάταγμα στον έξω σφυρό του δεξιού του ποδιού ήταν η επίσημη διάγνωση, κάτι που σημαίνει πως τίθεται νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, με τον Σέρβο επιθετικό να υποβάλλεται επιτυχημένα σε χειρουργική επέμβαση λίγες ώρες μετά τον τραυματισμό-σοκ που υπέστη .

Ως μαχητής όμως εντός των γηπέδων, δεν θα μπορούσε να μην είναι μαχητής και έξω από αυτό, καθώς λίγο μετά το χειρουργείο εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα ξαναπατήσει το χορτάρι του " Γεώργιος Καραϊσκάκης ".

"Θα γυρίσω σύντομα κοντά σας και ακόμα πιο δυνατός. Όλα θα πάνε καλά, είμαι σίγουρος, και για μένα και για την ομάδα.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και θα είμαι γρήγορα πάλι μαζί σας", δήλωσε χαρακτηριστικά, συγκινημένος εμφανώς από τα μηνύματα που πήρε, μεταξύ άλλων από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους συνεργάτες του.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε μήνυμα στον Πάντελιτς αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Μάρκο, είσαι παλικάρι, και είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσεις γρήγορα κοντά μας ακόμα πιο δυνατός".

Να σημειώσουμε ότι στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ συζητήθηκε ήδη το ενδεχόμενο πρόωρης ανανέωσης του συμβολαίου του Πάντελιτς, θέλοντας να δείξουν με αυτό τον τρόπο πως "πιστεύουν" στον "Μαρκογκόλ" παρά την "αναποδιά" που είχε σε μία κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Την ίδια ώρα, η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA έχει πρώτο θέμα τον τραυματισμό του Πάντελιτς και μιλάει για την απώλεια που θα έχει ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος της σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ