ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χειρουργήθηκε ο Μάρκο Πάντελιτς

Χειρουργήθηκε ο Μάρκο Πάντελιτς
INTIME SPORTS

Στο χειρουργείο μπήκε ο άτυχος Μάρκο Πάντελιτς λίγες ώρες μετά τον τραυματισμό του και όπως έγινε γνωστό χάνει τη χρονιά. Διαβάστε τα νέα της προπόνησης.

Το δρόμο προς το χειρουργείο πήρε αμέσως μετά τον τραυματισμό του ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο άτυχος Σέρβος, που στην προπόνηση της Παρασκευής υπέστη κάταγμα, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση σήμερα το μεσημέρι.

Όπως ανακοίνωσε η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ μέσω της ιστοσελίδας της, η εγχείριση του έμπειρου επιθετικού στο δεξί πόδι, ήταν επιτυχημένη.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Μάρκο Πάντελιτς υπέστη κάταγμα στον έξω σφυρό του δεξιού του ποδιού, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για ένα μεγάλο πλήγμα, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον Ολυμπιακό που τον είχε ανάγκη.

Άλλωστε ο Σέρβος σέντερ φορ, σε 17 συμμετοχές πρόλαβε φέτος να σκοράρει 14 γκολ και όταν το χρειάστηκε η ομάδα, ήταν πάντα εκεί και βοηθούσε μ' αυτό που ξέρει καλύτερα.... Σκοράροντας!

Πρόβλημα πάντως αντιμετώπισε και ο Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής. Ο Ισπανός υπεβλήθη σε μαγνητική και τα αποτέλεσμα ήταν αρνητικά ως προς την εύρεση παθολογικού προβλήματος.

Τέλος, ο Μιραλάς δεν πήρε μέρος καθώς ταλαιπωρείται από εμπύρετο ίωση. Ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε στο σπίτι του και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή που του έχει δοθεί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ