ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάντελιτς: "Είχαμε πολύ τύχη"

Πάντελιτς: "Είχαμε πολύ τύχη"
INTIME SPORTS

Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League χαρακτήρισε την κλήρωση με την Ρουμπίν Καζάν ο Μάρκο Πάντελιτς.

Αν ο Ολυμπιακός παρουσιαστεί σοβαρός τότε θα έχει πολλές πιθανότητες να πάρει το εισιτήριο για τους "16" της διοργάνωσης απέναντι στην Ρουμπίν, σύμφωνα με τον Σέρβο επιθετικό.

Ο Πάντελιτς έδωσε πιθανότητες πρόκρισης και στον ΠΑΟΚ καθώς δεν θεωρεί την Ουντινέζε καλύτερη από τον "δικέφαλο". Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς και μία πολύ καλή κλήρωση. Είχαμε πολύ τύχη και μία καλή κλήρωση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Δεν πιστεύω ότι μπορεί η αντίπαλος να παίξει καλύτερα από εμάς. Πιστεύω στην ομάδα μας. Είμαστε καλύτεροι από τη Ρούμπιν και μπορούμε να περάσουμε. Θέλω για τον κόσμο μας και το ελληνικό ποδόσφαιρο να κάνουμε καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν θα είναι εύκολο. Μπορεί να μην έχουν πρωτάθλημα τότε, αλλά κάνει πολύ κρύο εκείνη την εποχή. Πρέπει να παίξουμε δυνατά για να περάσουμε. Ηταν καλή η κλήρωση για εμάς, πήραμε έναν αντίπαλο με τον οποίο μπορούμε να παίξουμε στα ίσα και να δούμε τι θα καταφέρουμε.

Για τον ΠΑΟΚ έτυχε μία ομάδα με τα ίδια χρώματα, το άσπρο και το μαύρο. Σίγουρα έχουν πιο πολύ τύχη γιατί στην Ιταλία δεν θα έχει τόσο… κρύο. Είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία του. Δεν πιστεύω πως η Ουντινέζε είναι πολύ καλύτερη από τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να περάσει!".

Βραβεύτηκε από τον Κοβάσεβιτς

Νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής (16/12), ο Μάρκο Πάντελιτς παρέλαβε από τα χέρια του Ντάρκο Κοβάσεβιτς το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Στις δηλώσεις του ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού, τόνισε: " Ήταν ξεχωριστή μέρα για μένα και είμαι πολύ ευχαριστημένος για τα γκολ. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να το χαρούμε, κάθε τρεις μέρες έχουμε παιχνίδι, οπότε το σημαντικό ήταν που πήραμε τους τρεις βαθμούς στην Κέρκυρα.

Ετοιμαστήκαμε στη συνέχεια για τον αγώνα με τη Λειβαδιά, ακόμη μια ζεστή έδρα, όπου πήραμε και πάλι τους βαθμούς. Και τώρα πάλι ετοιμαζόμαστε για ακόμη έναν αγώνα. Χρειαζόμαστε ξεκούραση και από εκεί και πέρα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι, όπου πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ