ΠΑΟΚ

Το προφίλ της Ουντινέζε

Το προφίλ της Ουντινέζε
Ουντινέζε

Διαβάστε το προφίλ της αντιπάλου του ΠΑΟΚ για τους "32" του Europa League Ουντινέζε

Η κληρωτίδα στην Νιόν ήταν λίγο... αυστηρή με τον ΠΑΟΚ αφού του κλήρωσε μία από τις πιο δύσκολες ομάδες που θα μπορούσε να βρει απέναντι του στους "32" της διοργάνωσης.

Βέβαια ο ΠΑΟΚ τα τελευταία δυο χρόνια πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και έχει πολλές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Εμείς θα δούμε το προφίλ των Ιταλών και κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία.

Η Ουντινέζε λοιπόν είναι η δεύτερη αρχαιότερη ομάδα του ιταλικού ποδοσφαίρου, μετά την Τζένοα, καθώς ιδρύθηκε το 1896 στο Ούντινε της Ιταλίας.

Σε αυτά τα 116 χρόνια ωστόσο δεν έχει κατορθώσει να κατακτήσει κάποιο πρωτάθλημα στην πρώτη κατηγορία. Παρόλα αυτά το 2000 πήρε το Κύπελλο Ιντερτότο όπου ήταν και ο τελευταίος τίτλος μέχρι και σήμερα.

Φόρμα...

Η Ουντινέζε βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος σε ισοβαθμία με την Γιουβέντους φιγουράρει στην κορυφή και δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Φραντσέσκο Γκουϊντολίν, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι του συλλόγου από το τέλος της σεζόν 2009-2010 και θεωρείται εξαιρετικός τεχνικός αφήνοντας σπουδαίο έργο στην Παλέρμο.

Τέλος να πούμε πως η Ουντινέζε προκρίθηκε στην επόμενη φάση ως δεύτερη στον όμιλο της, πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης, χωρίς να εντυπωσιάσει.

Το αστέρι

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον αρχηγό της Ουντινέζε Αντόνιο Ντι Νατάλε που στα 34 του χρόνια διανεύει περίοδο δεύτερης νεότητας. Για να καταλάβετε τι εννοούμε να πούμε πως τις τελευταίες δυόμιση σεζόν έχει πετύχει 70 γκολ!

Το ρόστερ

Τερματοφύλακες

Samir Handanovič (δεύτερος αρχηγός)

Rafael Romo

Αμυντικοί

Mauricio Isla

Danilo

Maurizio Domizzi

Neuton

Daniel Bello

Αndrea Coda

Gabriel Silva

Joel Ekstrand

Mehdi Benatia

Giovanni Pasquale

DF Pablo Armero

Damiano Ferronetti

Simone Deana

Luca Corrado

Simone Sbardella

Μέσοι

Badu

Dušan Basta

Cristian Battocchio

Kwadwo Asamoah

Abdoul Sissoko

Almen Abdi

Giampiero Pinzi

Marco Piscopo

Gianluca Miglorini

Luca Baldassin

Thierry Doubai

Gabriel Torje

Roberto Pereyra

Mattia Bedin

Επιθετικοί

Barreto

Αntonio Di Natale (αρχηγός)

Riccardo Dimitrio

Antonio Floro Flores

Davide Marsura

Diego Fabbrini

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ