ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ουρές για τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Ουρές για τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στα εκδοτήρια και ήδη έχουν σχηματιστεί ουρές για ένα "μαγικό χαρτάκι".

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα για έκτη σερί χρονιά και 43η στην ιστορία του, εντούτοις ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει πάντα τις ιδιαιτερότητές του και διαφέρει απ' όλα τα υπόλοιπα.

Έτσι, λοιπόν, δεν πρέπει να προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση οι ουρές που έχουν σχηματιστεί από νωρίς στα εκδοτήρια έξω από το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", απ' όπου οι φίλοι των Πειραιωτών μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, ώστε να εξασφαλίσουν θέση στην εξέδρα για την αιώνια μάχη με το "τριφύλλι" στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ανέβασε φωτογραφίες στη σελίδα της στο Facebook, όπου δείχνει τον κόσμο του Ολυμπιακού να περιμένει υπομονετικά για να εξυπηρετηθεί.

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τον Παναθηναϊκό! / The ticket sale for the match against Panathinaikos has begun! #olympiacos #superleague #tickets

Posted by Olympiacos FC on Tuesday, March 8, 2016
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ