ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όσα δεν είδατε στο Ολυμπιακός - Άρης

Όσα δεν είδατε στο Ολυμπιακός - Άρης
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει όσα δεν έδειξαν οι κάμερες ή όσα δεν είδατε στον αγώνα Ολυμπιακός - Άρης. Ο Ντιόγκο που έντυσε στα ερυθρόλευκα τον Νέρι, το επεισόδιο Βελλίδη-Χολέμπας, το παράπονο του Αμπντούν και ο τρελός πανηγυρισμός του Τζιμπούρ!

Ένα ωραίο παιχνίδι, γεμάτο φάσεις (κυρίως από τον Ολυμπιακό βέβαια) είδαμε την Κυριακή στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον Άρη, ενώ δεν έλειπαν οι στιγμές έντασης αλλά και... χαλαρότητας. Απ' όλα είχε ο μπαξές!

Σ' αυτό το κείμενο λοιπόν, δεν θα διαβάσετε αγωνιστικές αναλύσεις, αλλά τα όσα... περίεργα έλαβαν χώρα στο φαληρικό γήπεδο, κατά τη διάρκεια καθώς και μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ας ξεκινήσουμε...

Ο Ντιόγκο έντυσε τον Νέρι στα "ερυθρόλευκα"

Πρώτο ματς για τον Νέρι Καστίγιο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ως αντίπαλος του Ολυμπιακού και η αλήθεια είναι πως τίποτα δεν του πήγε καλά. Ο Μεξικανός άσος ακούμπησε ελάχιστες φορές την μπάλα, δεν απείλησε καθόλου την άμυνα των "ερυθρολεύκων" και πέρασε απαρατήρητος. Απαρατήρητος βέβαια αγωνιστικά, αφού οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά, όχι μόνο τον παρατήρησαν αλλά τον αποδοκίμασαν κιόλας. Σε δύο περιπτώσεις μάλιστα. Την πρώτη, όταν έτρεξε να μαρκάρει τον Μέγιερι που προσπάθησε να διώξει την μπάλα και τη δεύτερη, όταν βγήκε στο 45' για να δώσει τη θέση του στον Βελλίδη, μετά την αποβολή του Σηφάκη.

Όλα τα παραπάνω βέβαια, τα αντιλήφθηκαν όσοι είδαν το ματς, όμως αυτό που δεν είδατε ήταν η κίνηση του Νέρι μετά το τέλος του ημιχρόνου. Καθώς οι δύο ομάδες κατευθύνονταν στα αποδυτήρια, ο Καστίγιο σταμάτησε τον Ντιόγκο και οι δύο παίκτες αντάλλαξαν μπλούζες και μια θερμή χειραψία.

Τι συνέβη με Βελλίδη - Χολέμπας

Μια παρεξήγηση στο τελευταίο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, λίγο έλειψε να τινάξει το ματς Ολυμπιακός-Άρης στον αέρα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χολέμπας ήταν έτοιμος να εκτελέσει το πέναλτι και ο Βελλίδης που μόλις είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο, πήγε του μίλησε και τον σκούντηξε φιλικά. Αυτό ενόχλησε τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού, που πανηγύρισε το γκολ μπροστά στον πορτιέρο του Άρη.

Όλα τα παραπάνω, είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρξει μια μικρή σύρραξη στο τέλος του ημιχρόνου, καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων πήγαιναν στα αποδυτήρια, με τον Καπετάνο να ζητά το λόγο από τον Χολέμπας. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο και είναι λογικό να υπάρχουν στιγμές έντασης.

Το παράπονο του Αμπντούν

Το βλέμμα του Αμπντούν μετά την άρνηση του Ερνέστο Βαλβέρδε να εκτελέσει το πέναλτι, θύμιζε μικρού παιδιού, που δεν του κάνει το χατίρι ο μπαμπάς του. Πραγματικά! Ο Αλγερινός που κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή του Μιχάλη Σηφάκη, ήθελε πάρει πολύ να αναλάβει την εκτέλεση για να χριστεί σκόρερ, όμως ο Ισπανός τεχνικός δεν του έκανε τη χάρη και προτίμησε τη σίγουρη λύση του Χολέμπας.

Ο διεθνής άσος δουλεύει πάρα πολύ σε κάθε προπόνηση στα στημένα και είναι πλέον από τους εκλεκτούς του Βαλβέρδε σε τέτοιες περιπτώσεις. Η εκτέλεση του πέναλτι, αποδεικνύει πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού είχε δίκιο, αφού με το 2-0 ο Ολυμπιακός σιγούρεψε τη νίκη του από το πρώτο ημίχρονο κιόλας.

Η αλληλοεκτίμηση Μακούν-Μιραλάς

Το πιο σημαντικό σ' ένα σύλλογο είναι να υπάρχει καλό κλίμα και απ' ό,τι καταλαβαίνουμε και έχουμε αντιληφθεί στον Ολυμπιακό όλα είναι καλά και η ομάδα είναι οικογένεια. Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που δεν έχουν και τη καλύτερη διάθεση αφού δεν παίρνουν πολύ χρόνο συμμετοχής, όμως ο Βαλβέρδε έχει καταφέρει να διατηρήσει τις ισορροπίες και να έχει ηρεμία στα αποδυτήρια.

Τρανό παράδειγμα, ο πανηγυρισμός μετά το 3-0 του Μιραλάς, όπου ο Βέλγος έδειχνε στην εξέδρα τον Μακούν, ο οποίος έβγαλε την εξαιρετική ασίστ και ο Καμερουνέζος ανταπέδωσε με τον ίδιο τρόπο. Ο ένας... χρέωνε το γκολ στον άλλον και αυτό δείχνει πως οι παίκτες βάζουν την ομάδα πάνω από τους εαυτούς τους και φυσικά έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους. Και για να σας προλάβουμε, φυσικά και υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος παίκτης μπορεί να προτιμήσει να σκοράρει μόνος του αντί για να πασάρει, όμως κι αυτά μες στο παιχνίδι είναι.

Ο Τζιμπούρ πανηγύρισε σε άδειο γήπεδο!

Συνηθισμένος στο να ακούει τ' όνομά του από την εξέδρα είναι ο Ραφίκ Τζιμπούρ, όμως ποιος χορταίνει από δόξα και αποθέωση; Ουδείς, είναι η απάντηση! Έτσι και ο Αλγερινός επιθετικός, μπορεί να μην αγωνίστηκε στο ματς με τον Άρη, αλλά βρήκε την ευκαιρία να πανηγυρίσει σαν μικρό παιδί και να αποσπάσει το χειροκρότημα του κόσμου.

Συγκεκριμένα, ο "τρομοκράτης" έκανε μαζί με τους Ορμπάιθ και Παπάζογλου (δεν αγωνίστηκαν) χαλαρό τρέξιμο μετά το τέλος του ματς και μόλις τον αντιλήφθηκαν 5-10 άτομα που είχαν απομείνει στο πέταλο των φανατικών, άρχιζαν να φωνάζουν τ' όνομά του. Η αντίδραση του Τζιμπούρ ήταν άμεση και αυθόρμητη, αφού κατευθείαν χαμογέλασε, ανταπέδωσε με χειροκρότημα και σύρθηκε με τα γόνατα στο χλοοτάπητα πανηγυρίζοντας. Όπως καταλαβαίνετε, η αποθέωση ήταν ακόμη μεγαλύτερη τα επόμενα λεπτά. Στη συνέχεια, σειρά πήρε ο Φετφατζίδης, όπου έκανε διατάσεις και 2-3 οπαδοί του ζητούσαν νίκη επί του Παναθηναϊκού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ