ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Σε λίγο καιρό τελειώνουμε και θα τα πούμε όλα"

Μαρινάκης: "Σε λίγο καιρό τελειώνουμε και θα τα πούμε όλα"

Ικανοποιημένος αποχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από το Καραϊσκάκης για το +4 από τον Παναθηναϊκό. Μαρκάνο: "Πρώτα η Μέταλιστ". Μοδέστο: "Δύναμή μας οι 25 παίκτες". Ρεπό την Δευτέρα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρέμεινε στο Καραϊσκάκης μετά το 3-0 επί του Άρη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Αμέσως μετά τη λήξη το αθηναϊκού ντέρμπι αποχώρησε εμφανώς ικανοποιημένος για το +4 από τους "πράσινους".

Ωστόσο αρνήθηκε ευγενικά να κάνει κάποιο σχόλιο στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Σε λίγο καιρό τελειώνουμε. Θα τα πούμε όλα μαζί".

Ήταν φανερό τόσο στον Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και στους υπόλοιπους ανθρώπους των "ερυθρολεύκων" ότι θέλουν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους για το +4 και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό καθώς προέχει η Μέταλιστ.

Αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του Ιβάν Μαρκάνο: "Είναι δύσκολο να σκεφτούμε από τώρα το ματς με τον ΠΑΟ. Προέχει η Μέταλιστ σε ένα ματς που έχουμε μεγάλες προσδοκίες". Παράλληλα ο Ισπανός σχολίασε για το μας με τον Άρη όπου σκόραρε: ΄ "Έχω τη χαρά να μετράω 3 γκολ. Ξεκινήσαμε καλά στο ματς, και όταν ξεκινάμε τόσο δυνατά είναι δύσκολο να χάσουμε".

Από τη μεριά του ο Φρανσουά Μοδέστο υπογράμμισε: "Η δύναμη του Ολυμπιακού δεν είναι μόνο 15, αλλά 25 παίκτες. Αυτό κάνει καλό στην ομάδα. Όλοι είναι ισάξιοι και αυτό μας έχει οδηγήσει ως εδώ."

Να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα προπονηθούν σήμερα (12/3) καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε τους επιβράβευσε για την αναμέτρηση με τον Άρη δίνοντάς τους ρεπό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ