ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι υποψήφιοι αντι-Βαλβέρδε

Οι υποψήφιοι αντι-Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει απαντήσει στο αν θα μείνει ή όχι, όμως οι Πειραιώτες κοιτούν κι άλλες περιπτώσεις για να είναι προετοιμασμένοι. Διαβάστε ποιοι είναι οι υποψήφιοι...

Σε σήριαλ τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση παραμονής ή μη, του Ερνέστο Βαλβέρδε στο Λιμάνι και οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Άλλωστε, οι πιθανότητες δείχνουν να μην είναι υπέρ της παραμονής του Ισπανού και γι' αυτοί οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν αρχίσει ήδη το... ψάξιμο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday", η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει στη λίστα της 6 πολύ καλά ονόματα από την αγορά της Ισπανίας, σε περίπτωση φυσικά που τελικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν παραμείνει στον Πειραιά. Ας τα πάρουμε με τη σειρά όπως τ' αναφέρει η "Sportday"...

Ουνάι 'Εμερι: Φαντάζει ως ο ιδανικότερος αντικαταστάτης του Βαλβέρδε, καθώς οι φιλοσοφίες τους και το στυλ παιχνιδιού που θέλουν να παίζουν οι ομάδες τους μοιάζουν αρκετά. Είναι μόλις 40 χρονών και κάθεται στον πάγκο της Βαλένθια. Παρά το γεγονός πως οι "νυχτερίδες" βρίσκονται στους "4" του Europa League και αποδίδουν ωραίο ποδόσφαιρο, δύσκολα θα μείνει στο "Μεστάγια". Το αρνητικό για τον Ολυμπιακό, είναι πως θα υπάρχουν αρκετές ενδιαφερόμενες ομάδες, ενώ το κασέ του θα είναι υψηλό όπως και του Βαλβέρδε.

Μίτσελ Γκονζάλες: Αναδείχθηκε την δεκαετία του '80 ως ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και από το 2005 έκανε νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, επιλέγοντας την προπονητική. Είναι στον πάγκο της Σεβίλλης και η παραμονή του θα εξαρτηθεί από τη θέση που θα τερματίσει η ομάδα της Ανδαλουσίας στο πρωτάθλημα. Και γι' αυτόν φαίνεται πως έχει πει καλά λόγια ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Κίκε Φλόρες: Εδώ και αρκετά χρόνια, όποτε ο Ολυμπιακός έψαχνε προπονητή, τ' όνομά του σίγουρα βρισκόταν στη λίστα. Ο Ισπανός τεχνικός είχε "ακουστεί" προτού έρθει για πρώτη φορά ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και τις επόμενες σεζόν. Τότε είχε επιλέξει την Μπενφίκα και μάλιστα γνώρισε βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε στο Europa League, ενώ τώρα δεν θα έλεγε "όχι" στο να μετακομίσει στον Πειραιά. Έχει κάτσει στον πάγκο της Βαλένθια και της Ατλέτικο Μαδρίτης, με την τελευταία να κατακτά μάλιστα το Europa League, ενώ είχε ένα πέρασμα και από τα Εμιράτα.

Γρεγόριο Μανθάνο: Άλλο ένα όνομα που δεν ακούμε για πρώτη φορά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Έμπειρος, με πολλές παραστάσεις από Πριμέρα Ντιβισιόν και σίγουρα δύσκολη περίπτωση, αφού πρόκειται για πρωτοκλασάτο όνομα. Το αποτυχημένο πέρασμά του από την Ατλέτικο Μαδρίτης (αντικαταστάθηκε φέτος από τον Ντιέγκο Σιμεόνε) έριξε τις μετοχές του και ίσως σκεφτόταν τον Ολυμπιακό. Έχει πάντως υψηλό κασέ και δεν είναι στις πρώτες επιλογές των "ερυθρολεύκων".

Χοακίν Καπαρός: Πριν τον ερχομό του Ερνέστο Βαλβέρδε το 2008, ο Σεγούρα είχε προτείνει τ' όνομα του Χοακίν Καπαρός στον Σωκράτη Κόκκαλη, όμως η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει. Αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, όμως πιθανότατα να απασχολήσει τις Σεβίλλη και Βαλένθια. Είναι πολύ γνωστό όνομα και δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην πειθαρχία.

Μαρθελίνο: Πρόκειται για έναν ανερχόμενο προπονητή που τα έχει πάει καλά σε μικρομεσαίες ομάδες της Πριμέρα Ντιβισιόν, όμως στην Σεβίλλη απέτυχε και έφυγε. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, αφού το πέρασμα του από τον σύλλογο της Ανδαλουσίας, μόνο καλό δεν του έκανε...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ