ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι ντόπες του Μίτσελ

Οι ντόπες του Μίτσελ
INTIME SPORTS

Το κόλπο του Μίτσελ για να ανεβάσει τους παίκτες του Ολυμπιακού πριν τον αγώνα με την Άντερλεχτ, το βίντεο που τους έδειξε και τα λίγα λόγια που τους είπε πριν το παιχνίδι

Ένα ιδιαίτερο βίντεο έδειξε ο Μίτσελ στους παίκτες του λίγο πριν τον αγώνα με την Άντερλεχτ. Νωρίς το απόγευμα οι "ερυθρόλευκοι" είχαν παρακολουθήσει το σχετικό βίντεο με το μάθημα τακτικής.

Ο Ισπανός προπονητής αποφάσισε να κάνει κάτι ξεχωριστό για τον αγώνα με τους Βέλγους. Έδωσε εντολή στον βοηθό του, Κάρλος Μοράλες, να ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο βίντεο, το οποίο θα λειτουργούσε ως έξτρα κίνητρο για να ανεβάσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του.

Λίγη ώρα, πριν οι παίκτες του Ολυμπιακού αναχωρήσουν από το Ρέντη ο Μίτσελ τους φώναξε στην αίθουσα προβολών των εγκαταστάσεων. Οι παίκτες αντί να δούνε θέματα τακτικής για τον συγκεκριμένο αγώνα είδαν ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζονταν ένα ένα τα γκολ που είχε πετύχει ο Ολυμπιακός μέχρι προχθές το βράδυ (10/12) στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ μετά από κάθε τέρμα η εικόνα μεταφερόταν στην εξέδρα δείχνοντας τους πανηγυρισμούς των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Για κάθε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού υπήρχε μία σκηνή, ένα γκολ, ένα τάκλιν, ένα σκληρό φάουλ, μία έντονη στιγμή, που αποτύπωνε τη δίψα για διάκριση, το πάθος και την ένταση.

Το μήνυμα της οπτικοακουστικής δημιουργίας από τον Μίτσελ ήταν σαφές και αποτυπώθηκε με λέξεις και εικόνες του βίντεο: " Με καρδιά, με τακτική, με δύναμη, με πάθος, με τον κόσμο μας".

" Για αυτό τον κόσμο αξίζει να δώσετε τα πάντα και να φτάσετε στην πρόκριση", τους είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός. Οι παίκτες του Ολυμπιακού παρακολούθησαν το βίντεο και έφυγαν "φτιαγμένοι" για το γήπεδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ