ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πανηγυρικό το κλίμα στα αποδυτήρια

Πανηγυρικό το κλίμα στα αποδυτήρια
INTIME SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πανηγύρισαν στα αποδυτήρια με την ψυχή τους την πρόκριση στους "16" του Champions League. Πρωταγωνιστής ο Ρομπέρτο, στο επίκεντρο ο Σαβιόλα.

Η νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άντερλεχτ στο Φάληρο δεν θα μπορούσε παρά να σκορπίσει την ικανοποίηση στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο.

Το ματς είχε χαρακτήρα θρίλερ και το γκολ του Ντομίνγκες, που συνοδεύτηκε από το σφύριγμα λήξης της αναμέτρησης, ανακούφισε τους Πειραιώτες από την μεγάλη ένταση του 90λεπτου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Αναμενόμενο ήταν λοιπόν το πανηγυρικό κλίμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, με τον Χαβιέρ Σαβιόλα να βρίσκεται στο επίκεντρο των πανηγυρισμών και να αποθεώνεται από τους συμπαίκτες του, ιδιαίτερα τους ισπανόφωνους, για τα δύο τέρματα που πέτυχε απέναντι στους Βέλγους.

Οι "ερυθρόλευκοι" το χάρηκαν με την ψυχή τους, τους βγήκε η πίεση και το άγχος για το αποτέλεσμα και οι σαμπάνιες έκαναν την εμφάνιση τους στα αποδυτήρια. Μασάντο, Σαλίνο και Ρομπέρτο φόρεσαν τις φανέλες τους ανάποδα, κρατώντας από ένα μπουκάλι σαμπάνιας και μαζί τους ο Κάμπελ ημίγυμνος, να πανηγυρίζουν.

Στο άκουσμα του έξτρα πριμ από τα χείλη του Βαγγέλη Μαρινάκη , οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αποθέωσαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ, που θέλησε να τους επιβραβεύσει για την πρόκριση τους στους "16" της διοργάνωσης.

Ανακουφισμένος και χαρούμενος ο Μίτσελ, δεν θέλησε να πει με ποια ομάδα θα ήθελε να κληρωθεί ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση. Ή μάλλον είπε στην συνέντευξη Τύπου πως θα προτιμούσε την... Εθνική Κορέας.

Προφανώς και αστειευόταν ο Ισπανός τεχνικός, που όμως με απόλυτη σοβαρότητα το πρωί της Τετάρτης (11/12), μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας, αποκάλυψε πως θα επιθυμούσε μια αγγλική ομάδα στους "16" και όχι ισπανικές ή την Μπάγερν Μονάχου, που τις θεωρεί αγωνιστικά απρόσιτες.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν εξέφρασαν καμία προτίμηση, περιμένοντας τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομίλων της Τετάρτης, ώστε να γνωρίζουν ακριβώς τις πρωτιές των ομάδων.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση με το τέλος της αναμέτρησης του Φαλήρου κόντρα στην Άντερλεχτ, ήταν ο τρόπος που πανηγύριζε ο Ρομπέρτο Χιμένεθ. Σαν μικρό παιδί έκανε ο Ισπανός γκολκίπερ που αγκαλιάστηκε με τον Χολέμπας και παρακινούσε ο ίδιος τους συμπαίκτες του να πανηγυρίσουν έξαλλα την επιτυχία τους.

Για τον ίδιο η απόκρουση του 67' ήταν η κορωνίδα στην καταπληκτική του συνολικά παρουσία στα έξι παιχνίδια του Γ' γκρουπ. Ο Ρομπέρτο πρωταγωνίστησε και στους πανηγυρισμούς των αποδυτηρίων, καθώς και για τον ίδιο ήταν μια προσωπική δικαίωση η πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Champions League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ