ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Ισπανοί στέλνουν Λουίς Γκαρθία στον Ολυμπιακό

Οι Ισπανοί στέλνουν Λουίς Γκαρθία στον Ολυμπιακό

Ραδιοφωνικός σταθμός της Μαδρίτης κάνει λόγο για επαφές του Λουίς Γκαρθία με τον Ολυμπιακό. Ποια η απάντηση που έδωσε ο 39χρονος τεχνικός της Χετάφε στους ρεπόρτερ της ομάδας του. Δηλώσεις του Ιμπάνιεθ για την υπόθεση Έμερι.

Σύμφωνα με τον μαδριλένικο ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser", ο Λουίς Γκαρθία είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό και πολύ πιθανόν από το καλοκαίρι να βρίσκεται στην Ελλάδα και στον "ερυθρόλευκο" πάγκο συμμετέχοντας και στο Champions League.

Μετά την αποκάλυψη της είδησης οι ρεπόρτερ της Χετάφε έψαξαν τον προπονητής της ομάδας για να τον ρωτήσουν σχετικά με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

" Έχω συμβόλαιο με τη Χετάφε διάρκειας τριών ετών. Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο", ήταν η απάντηση του 39χρονου τεχνικού.

Σχετικά με την υπόθεση του Ουνάι Έμερι, ο μάνατζερ του προπονητή, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, δήλωσε στον "Πρωταθλητή": "Δεν μπορώ να πω τίποτα τώρα. Απολύτως τίποτα. Ξέρω τι γράφεται στην Ελλάδα, όμως αν δεν τελειώσει τις υποχρεώσεις του με τη Βαλένθια δεν θα μιλήσω.

Σεβόμαστε και εγώ και ο Ουνάι τη Βαλένθια και από τη στιγμή που παίζει ολόκληρη τη σεζόν μέσα σε ένα μήνα θα ήταν μεγάλη απρέπεια από πλευράς μου να πω οτιδήποτε για το μέλλον του πελάτη μου. Αν έχει προτάσεις από Αγγλία ή άλλες χώρες; Αυτοί που πρέπει να ξέρουν αν έχει ή δεν έχει, ξέρουν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ