ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι έτοιμοι στρατιώτες του Βαλβέρδε

Οι έτοιμοι στρατιώτες του Βαλβέρδε
INTIME SPORTS

Η νίκη στην Τούμπα ανήκει στο παρελθόν και πλέον στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται για το ματς της Παρασκευής με την ΑΕΚ (10/2, 21:00). Ευχάριστα τα νέα για Βαλβέρδε.

Η πρώτη μάχη ολοκληρώθηκε με επιτυχία για τον Ολυμπιακό και αναφερόμαστε φυσικά στο ματς της Τούμπας, όπου οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν εύκολα 2-0 τον ΠΑΟΚ .

Η επόμενη μάχη στην τροχιά προς τον τίτλο είναι με την ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου οι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε θέλουν μονάχα νίκη. Άλλωστε το μότο "νίκες μέχρι το ΟΑΚΑ και τον ΠΑΟ", ακούγεται έντονα στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας, ξεκίνησαν λοιπόν την προετοιμασία τους για τη δύσκολη αναμέτρηση της Παρασκευής κόντρα στον Δικέφαλο, με τον προπονητή της ομάδας να μην αντιμετωπίζει κανένα νέο πρόβλημα τραυματισμού ποδοσφαιριστή του.

Όσοι αγωνίστηκαν στην Τούμπα έκαναν αποθεραπεία όπως συνηθίζεται, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, προκειμένου να είναι έτοιμοι. Μην ξεχνάμε πως δεν έπαιξαν καθόλου, παίκτες όπως ο Τοροσίδης, ο Φουστέρ, ο Μακούν, ο Ντιόγκο (ήταν εκτός αποστολής όπως και ο Φετφατζίδης), ο Πάντελιτς και άλλοι, που μπορούν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες του. Ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολλές και καλές λύσεις.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Τετάρτη με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 10:30. Δεν μένουν άλλωστε και πολλές μέρες μέχρι το ματς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ