ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Πάντελιτς "θυσιάστηκε" για τον Καζίμ

Ο Πάντελιτς "θυσιάστηκε" για τον Καζίμ
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Πάντελιτς αναφέρθηκε στην κακιά ώρα που τον βρήκε στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Το μήνυμα που του έστειλε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και η συμβουλή του γιατρού των "ερυθρολεύκων".

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στα γήπεδα του Μάρκο Πάντελιτς ξεκίνησε το Σάββατο (18/2) και ο δρόμος θα είναι μακρύς.

Ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού παίρνει κουράγιο από την αγάπη που του έδειξαν άπαντες στον Ολυμπιακό. Μετά το μήνυμα του Αντώνη Νικοπολίδη στο Twitter, ο πρώην αρχηγός της ομάδας του Πειραιά, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς επισκέφθηκε τον συμπατριώτη του στο νοσοκομείο.

Μάλιστα για να τον κάνει να νιώσει καλύτερα, του εκμυστηρεύτηκε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως "λ ιγότεροι ήρθαν να δουν εμένα (σ.σ. όταν είχα τραυματιστεί σοβαρά".

Ο Πάντελιτς αναφέρθηκε στην κακιά ώρα του τραυματισμού του. Ούτε καν ο ίδιος κατάλαβε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του. Σε μια διεκδίκηση της μπάλας από τον Ρόι Κάρολ και τον Καζίμ Ρίτσαρντς προτίμησε να "θυσιαστεί" ο ίδιος από το να τραυματίσει σοβαρά τον Καζίμ.

" Θα του έσπαγα του Καζίμ το γόνατο αν έκανα μέχρι τέλους το τάκλιν... Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Κι αυτό το κακό θα έγινε για κάποιο λόγο. Ο Θεός ξέρει", αναφέρεται σε δήλωση του που δημοσιεύει ο "Πρωταθλητής".

Ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος έδωσε και μια συμβουλή στον Πάντελιτς: " Πήγαινε κανένα ταξίδι να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις γιατί θα μπεις με τις πατερίτσες να παίξεις εσύ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ