ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάντελιτς: "Θα βγω νικητής από τον τραυματισμό!"

Πάντελιτς: "Θα βγω νικητής από τον τραυματισμό!"
INTIME SPORTS

Αισιόδοξος ότι θα βγει νικητής και από αυτή τη μάχη εμφανίστηκε ο Μάρκο Πάντελιτς σε σερβική εφημερίδα. Τι δήλωσαν οι Κοβάσεβιτς, Φέισα.

Σε δηλώσεις του στην σερβική εφημερίδα Sport, λίγο μετά το χειρουργείο που πραγματοποίησε με επιτυχία, ο Μάρκο Πάντελιτς τόνισε πως είναι νικητής και θα βγει νικητής μέσα από αυτή την μάχη.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς τόνισε πως η απουσία του Μάρκο Πάντελιτς είναι μεγάλη απώλεια για τους ερυθρόλευκους, επισημαίνοντας ο συμπατριώτης του στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος.

Ο Λιούμπομιρ Φέισα περιέγραψε στα σερβικά Μέσα το τι συνέβη με τον τραυματισμό του συμπατριώτη του: "Ήμασταν στην προπόνηση, χτύπησε περίπου στα μέσα και αποχώρησε. Μετά ρώτησα τον Μάρκο τι συνέβη και μου είπε: “Δεν ξέρω”.

Έφυγε για το νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις, του έστειλα μήνυμα και δεν πήρα απάντηση. Πολλοί έψαχναν να μάθουν τι συνέβη και όχι μόνο από την Ελλάδα και τη Σερβία, αλλά από πολλές χώρες του εξωτερικού.

Υπήρχε μεγάλη αγωνία για τον τραυματισμό του. Στον δρόμο και καθώς πήγαινα στο σπίτι με το αυτοκίνητο πήρα κι εγώ τον Κοβάσεβιτς για να δω τι γίνεται, αλλά ούτε αυτός γνώριζε."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ