ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Παναιτωλικός και το κοινό του Μιραλάς

Ο Παναιτωλικός και το κοινό του Μιραλάς
INTIME SPORTS

Δίχως προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ ο κόσμος ετοιμάζεται να αποθεώσει τον Κέβιν Μιραλάς.

Άλλη μια... συνηθισμένη μέρα στου Ρέντη. Μια από τις ημέρες που μοιάζει πολύ με την προηγούμενη, αφού οι Πειραιώτες συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον Παναιτωλικό, δίχως να προκύψει κάποιο νέο ή κάποιο πρόβλημα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συνεχίζει να δουλεύει, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αν εξαιρέσουμε φυσικά τον Μάρκο Πάντελις, που επιστρέφει του χρόνου.

Αυτό σημαίνει πως ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους και να καταστρώνει σχέδια δίχως κανένα απολύτως εμπόδιο. Η τελευταία προπόνηση πριν το ματς στο Αγρίνιο (1/4, 19:00), έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο στις 14:00.

Σ' ότι αφορά στον Κέβιν Μιραλάς, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί και να πάρει αυτόγραφα από τον Βέλγο άσο το Σάββατο το πρωί. Συγκεκριμένα, ο "δαίμονας" θα βρεθεί στις 11:30 στο Red Store του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και θα περιμένει το κοινό του. Η αποθέωση είναι δεδομένη...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ