ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην δράση!

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην δράση!
INTIME SPORTS

Έπειτα από 53 ημέρες διακοπών, οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν στις προπονήσεις, με τον Μίτσελ να ξεκινά την Κυριακή (7/7) το χτίσιμο της νέας ομάδας. Παίρνει αποφάσεις ο Ισπανός τεχνικός. Ποιο είναι το πρόγραμμα των Πειραιωτών.

Το ημερολόγιο έγραφε 14 Μαΐου του 2013, όταν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν την τελευταία τους προπόνηση, δύο ημέρες μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Από 'κει και πέρα, οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν χρήση της άδειας που τους χορήγησε ο Μίτσελ και ξεκουράστηκαν ή δούλεψαν ατομικά, προκειμένου να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι στην προετοιμασία.

Οι 53 ημέρες άδειας πέρασαν όμως και πλέον κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! Στον Πειραιά ήρθε η ώρα για να ξεκινήσει η προετοιμασία και το χτίσιμο της νέας ομάδας, αρχής γενομένης από την Κυριακή (7/7).

Συγκεκριμένα, το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα κάνουν αιματολογικές εξετάσεις και στις 19:00 κάποιοι θα προπονηθούν και κάποιοι άλλοι θα κάνουν εργομετρικά, αφού οι παίκτες έχουν χωριστεί σε γκρουπ. Το έργο του Μίτσελ πάντως δεν θα είναι εύκολο, αφού αναμένεται να πάρει αποφάσεις για το ρόστερ.

Ο Ισπανός τεχνικός θα πρέπει να "κόψει" αρκετούς ποδοσφαιριστές και γενικότερα να αποφασίσει ποιους θα πάρει μαζί του στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Ζέεφελντ. Οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν την Τρίτη (9/7) για Αυστρία, εκεί όπου θα ξεκινήσει η σκληρή δουλειά, ενώ θα δώσουν δύο φιλικά με την Σίμουρκ (16/7, 18:00 τοπική ώρα, Σβατς-Αυστρία) και την Φράιμπουργκ (18/7, 18:30 τοπική ώρα Σρουντς-Αυστρία).

Στην Αυστρία οι "ερυθρόλευκοι" θα μείνουν 10 μέρες, ενώ η επιστροφή της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 19 Ιουλίου, για να ξαναφύγουν στις 25/7 για το Μπαντ Σένμπορν της Γερμανίας.

Η αναχώρηση του Ολυμπιακού από τη Γερμανία είναι προγραμματισμένη για τις 2 Αυγούστου 2013, ενώ μία ημέρα μετά στις 3 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο το μεγάλο φιλικό με τη Λίβερπουλ, στο Άνφιλντ, προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ. Στις 10 Αυγούστου, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τη Βαλένθια στο γήπεδο Μεστάγια.

*Αξίζει να σημειωθεί πως την Δευτέρα (13:00), θα παρουσιαστούν επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Ο λόγος για τους Λεάντρο Σαλίνο, Τομάς Ντε Βινσέντι και Ανδρέα Σάμαρη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ