ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέος για την Κ17 του Ολυμπιακού

Θέος για την Κ17 του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Θέος αναμένεται να αποτελέσει τον νέο τεχνικό της Κ17 του Ολυμπιακού μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας του στον Άρη.

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας του στον Άρη - με τα τρία πρώτα στην Κ17 – ο Τάσος Θέος ετοιμάζεται να αναλάβει την Κ17 του Ολυμπιακού.

Το φλερτ ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες και αναμένεται να μετουσιωθεί σε γάμο ακόμη και στην διάρκεια της εβδομάδας που έρχεται μαζί με τις τελικές συζητήσεις.

Ο Θέος είχε αποτελέσει τον προπονητή της Κ17 του Άρη τις περιόδους 2009-2010, 2010-2011 και 2011-2012 όπου και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος στο Final Four που είχε διεξαχθεί στην Τρίπολη.

Κι όσο για την τελευταία αγωνιστική περίοδο είχε ξεκινήσει στην Κ17 του Άρη και ακολούθως είχε περάσει από την Κ20 αλλά και στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου από την πρώτη ομάδα ως βοηθός του Σούλη Παπαδόπουλου.

Το φλερτ δε με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες και αφού περίμενε κάποια νύξη από την νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης που δεν ήρθε με αποτέλεσμα πλέον να απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες της επισημοποίησης της συνεργασίας του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ