ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ντινγκά της Μονακό το αμυντικό χαφ του Ολυμπιακού

Ο Ντινγκά της Μονακό το αμυντικό χαφ του Ολυμπιακού

O Ντελβέν Ντινγκά είναι ο αμυντικός χαφ που θα πάρει τελικά ο Ολυμπιακός. Οι εξελίξεις τρέχουν με τον Γιαταμπαρέ, αλλά και το "εξάρι" θα προέρχεται από το "Σαμπιονά" και τη Μονακό.

Και το όνομα αυτού, Ντελβέν Ντινγκά. Ο Ολυμπιακός αποφάσισε σε ποιον ποδοσφαιριστή θα εμπιστευτεί τη θέση του αμυντικού χαφ της νέας περιόδου και οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν άμεσα μέσα στα επόμενα 24ώρα.

Πρόκειται για τον 25άχρονο διεθνή χαφ από το Κονγκό, Ντελβέν Ντινγκά που ανήκει στην Μονακό. Για την ακρίβεια είναι στο Πριγκιπάτο από πέρσι, αλλά ολόκληρη η ποδοσφαιρική του καριέρα έχει εξελιχθεί στην Γαλλία.Ουσιαστικά ανδρώθηκε στην Οσέρ όπου σε τέσσερα χρόνια (208-2012) έχει 78 συμμετοχές και 2 γκολ.

Πέρσι είχε 25 συμμετοχές με τη Μονακό στην Ligue 2 (ξεπερνώντας μάλιστα και ένα σημαντικό τραυματισμό) ενώ φέτος ήδη δύο αγώνες(αλλά σαν αλλαγή από τον Ρανιέρι). Άλλαξε ταχύτητα όμως η Μονακό, αλλάζει και σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της. Για τη θέση του αμυντικού μέσου απέκτησε τον 20χρονο (μένουν μόνο οι ανακοινώσεις) Ζοφρουά Κοντογκμπιά, έχοντας ικανοποιήσει την Σεβίλλη, πληρώνοντας ρήτρα 20 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Ντινγκά, μάλλον περισσεύει στη Μονακό.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν μετά τον Μετζανί είναι έτοιμος να συμφωνήσει με τους Μονεγάσκους και για τον 25άχρονο άσο. Σύμφωνα με πληροφορίες το πιθανόdealθα αφορά σε ετήσιο δανεισμό με οψιόν αγοράς. Για τον ποδοσφαιριστή έχει εκφραστεί με πολύ καλά λόγια ο Κριστιάν Καρεμπέ που… κάτι παραπάνω ξέρει για τη θέση του αμυντικού χαφ.

Έπειτα από την δική του εισήγηση λοιπόν προκύπτουν και τα υπόλοιπα. Ο "ερυθρόλευκοι" είναι κοντά και στον Σαμπού Γιαταμπαρέ, της Μπαστιά, προκειμένου να καλύψουν την άλλη θέση της 11άδας στην οποία επιζητούν ενίσχυση. Εκείνη του 8αριού…

Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι ο νέος άξονας των νταμπλούχων θα έχει έντονο γαλλικό άρωμα.

Μένει να δούμε και ποιοι θα αποχωρήσουν, καθώς παραμένουν ανοιχτές οι υποθέσεις Χολέμπας και Μασάντο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ