ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλείνει Γιαταμπαρέ, στο Ρέντη ο Τζεμπούρ

Κλείνει Γιαταμπαρέ, στο Ρέντη ο Τζεμπούρ

Προβάρει τα "ερυθρόλευκα" ο Σαμπού Γιαταμπαρέ καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπαστιά. Ατονεί το ενδιαφέρον για Τραορέ. Προπονήθηκε στο Ρέντη ο Τζεμπούρ.

Οι προσπάθειες των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Σαμπού Γιαταμπαρέ φέρεται να αποδίδουν καρπούς.

Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννη Βρέντζος βρίσκονται στο Μόντε Κάρλο ενόψει της αυριανής κλήρωσης του Τσάμπιονς Λιγκ και συνομιλούν με τους υπεύθυνους της Μπαστιά στην οποία ανήκει ο παίκτης από το Μάλι.

Οι διαπραγματεύσεις είναι σκληρές καθώς η γαλλική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να πέσει κάτω από τα 3.000.000 ευρώ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Μάλιστα, πρόσφατα απέρριψε πρόταση της Λιόν για τον Γιαταμπαρέ.

Ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα καθώς η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού πλησιάζει στο τέλος της. Συγκεκριμένα λήγει την ερχόμενη Δευτέρα (2/9).

Όσον αφορά την περίπτωση του Μπακάγ Τραορέ ατονεί καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού καταλήγουν στον 24άχρονο διεθνή ποδοσφαιριστή της Μπαστιά.

Στο Ρέντη ο Τζεμπούρ

Ένας... παλιός γνώριμος βρέθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο λόγος για τον Ραφίκ Τζεμπούρ που προπονήθηκε μόνος για περίπου μία ώρα.

Ο Αλγερινός είναι σε αναζήτηση ομάδας εδώ και καιρό, ωστόσο δεν έχει ακόμα βρει τον επόμενο προορισμό του.

Δημοσιεύματα μάλιστα τον θέλουν να ρίχνει γέφυρες προς τον Ολυμπιακό στον οποίο και ανήκει καθώς είναι ορατός ο κίνδυνος να μην βρει ομάδα μέχρι την Δευτέρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ