ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Κάρλος Καμενί στο Sport24.gr

Ο Κάρλος Καμενί στο Sport24.gr

Το Sport24.gr βρέθηκε στη Βαρκελώνη και ρώτησε τον Κάρλος Καμενί για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. «Δεν ξέρω τίποτα, προς το παρόν δε θέλω να μιλήσω για το θέμα», ήταν το σχόλιο του Καμερουνέζου τερματοφύλακα στην κάμερα του Sport24.gr (video)

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για τερματοφύλακα και ο Κάρλος Καμενί της Εσπανιόλ βρίσκεται στη λίστα του Βαλβέρδε.

Το Sport24.gr βρέθηκε στη Βαρκελώνη και μίλησε με τον Καμενί αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η αποχώρηση του Αντώνη Νικοπολίδη από την ενεργό δράση και η στασιμότητα στο θέμα του Ούρκο Πάρδο, έχουν γεμίσει τη λίστα των πιθανών στόχων του Ολυμπιακού με ονόματα παικτών που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τους «ερυθρόλευκους» για τη θέση του τερματοφύλακα.

Ένας από αυτούς είναι ο διεθνής «πορτέρο» της Εσπανιόλ, Κάρλος Καμενί, τον οποίο μάλιστα γνωρίζει άριστα ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού οι δύο τους συνεργάστηκαν τη διετία 2006-08, όταν ο Txingurri βρέθηκε στον πάγκο των «περίκος». Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας πήρε μεταγραφή το 2004 στον σύλλογο της Βαρκελώνης και φέτος διανύει την 7η σεζόν του στην ομάδα. Στα 27 του χρόνια, ο Καμενί έχει καταξιωθεί στην Πριμέρα Ντιβισιόν και θεωρείται από τους καλύτερους και πιο σταθερούς «πορτέρος» του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Κάρλος Καμενί στο Sport24.gr

Ο Κάρλος Καμενί σε φάση του αγώνα μεταξύ Εσπανιόλ - Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-5-2011)

Οι φήμες για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού έχουν φέρει το όνομα του Καμενί στα πρωτοσέλιδα και τα ρεπορτάζ των εφημερίδων του ελληνικού αθλητικού Τύπου. Το Sport24.gr βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «Estadio Cornella El Prat» για να παρακολουθήσει τη συνάντηση ανάμεσα στην Εσπανιόλ και την Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπου ο Καμενί με μια ακόμα καλή εμφάνιση βοήθησε την ομάδα του να πάρει μια πολύτιμη νίκη με 2-1 στην προσπάθειά της να διεκδικήσει την έξοδό της στην Ευρώπη.

Αμέσως μετά τον αγώνα, βρεθήκαμε στη μικτή ζώνη και ρωτήσαμε τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα για όσα γράφονται στην Ελλάδα. Αφού μας είπε ότι «δεν ξέρει τίποτα για τις φήμες περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού», στη συνέχεια μας δήλωσε «ότι τουλάχιστον προς το παρόν δε θέλει να μιλήσει για αυτό το θέμα» και αναχώρησε μαζί με τη γυναίκα του και τα δυο παιδιά του από το γήπεδο, αφήνοντας πάντως με αυτό το «προς το παρόν», ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει γίνει κάποια επαφή. Τις επόμενες μέρες ή και εβδομάδες θα γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με τον Καμενί, που υπενθυμίζουμε ότι έχει συμβόλαιο με την Εσπανιόλ μέχρι το 2013 με ρήτρα αποδέσμευσης τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Βίντεο: Ο Κάρλος Καμενί στο Sport24.gr (2-5-2011)

Sport24.gr: Κάρλος, τις τελευταίες δυο περίπου εβδομάδες, το όνομά σου βρίσκεται στις αθλητικές εφημερίδες της Ελλάδας, οι οποίες μιλάνε για την πιθανότητα συνεργασίας σου με τον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε.

Carlos Kameni: Δεν ξέρω τίποτα...

Sport24.gr: Αν σου γινόταν πρόταση, θα την εξέταζες;

Carlos Kameni: Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα, προς το παρόν θε θέλω να μιλήσω...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ