ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Πουλίδο κοστίζει 22.000.000 δολάρια"

"Ο Πουλίδο κοστίζει 22.000.000 δολάρια"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της Τσίβας, Χοσέ Λουίς Ιγκέρα, εξήγησε ότι ο Άλαν Πουλίδο είναι αδύνατον να επιστρέψει στο Μεξικό, καθώς η μεταγραφή του θα κοστίσει στην ομάδα της Γουαδαλαχάρα 22.000.000 δολάρια.

Εάν η Τσίβας θέλει να φέρει στη Γουδαλαχάρα τον Άλαν Πουλίδο, τότε θα χρειαστεί να εκταμιεύσει 22.000.000 δολάρια, τουτέστιν 20.300.000 ευρώ, πράγμα εντελώς αδιανόητο για το μεξικάνικο ποδόσφαιρο, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της ομάδας, Χοσέ Λουίς Ιγκέρα.

Το αφεντικό των "ραγιάδος" υποστήριξε ότι ο Μεξικανός επιθετικός του Ολυμπιακού θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του αλλά οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού καθώς και της πρώην του ομάδας, του Λεβαδειακού, το καθιστούν αδύνατον.

Μάλιστα, ο Χοσέ Λουίς Ιγκέρα ξεκαθάρισε ότι η Τσίβας είχε έρθει σε συμφωνία με τον Πουλίδο και την Τίγκρες τον περασμένο Ιούνιο αλλά η περίπλοκη νομική κατάσταση του Μεξικανού επιθετικού δεν επέτρεψε την ολοκλήρωση του deal.

"Υπάρχει ένα θέμα στο συμβόλαιο που έχει με τον Ολυμπιακό, είναι περίπλοκη η κατάσταση ανάμεσα στο Λεβαδειακό και τον Ολυμπιακό κι εμπλέκονται χρήματα. Αυτό εμπλέκει μία μεταγραφή κόστους 22.000.000 δολαρίων. Είναι κάτι εντελώς ηλίθιο για το μεξικάνικο ποδόσφαιρο.

Είναι προφανές ότι από τον περασμένο Ιούνιο υπήρχε προσωπική συμφωνία με τον Ινχενιέρο Αλεχάνδρο Ροντρίγκες (πρόεδρο της Τίγκρες), επανενεργοποιήθηκε σ' αυτό το πρωτάθλημα, υπεγράφησαν τα κείμενα με περισσότερες λεπτομέρειες και είχα προσωπική σχέση με τον Άλαν από τον περασμένο Ιούνιο. Είναι ξεκάθαρο ότι ήθελε να έρθει.

Η θέση των ελληνικών ομάδων είναι σεβαστές αλλά μου φαίνονται υπερβολικές. Το μόνο που κάνουν είναι να επηρεάζουν την καριέρα του Άλαν, ήθελε να έρθει, ήταν απογοητευμένος αλλά δεν θέλει να έχει περισσότερα νομικά προβλήματα", υποστήριξε ο Χοσέ Λουίς Ιγκέρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ