ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ντοσεβί αντί του Σιόβα

Ο Ντοσεβί αντί του Σιόβα

Ο Ματιέ Ντοσεβί θα είναι τελικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, παίρνοντας την θέση του Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος αισθάνθηκε ένα ελαφρύ σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο αριστερά.

Αλλαγή στην αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο την Τετάρτη (4/2, 19:30) στο Φάληρο για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου των Πειραιωτών, την θέση του Σιόβα παίρνει ο Ντοσεβί, καθώς ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αισθάνθηκε ένα ελαφρύ σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο αριστερά και για προληπτικούς λόγους και μόνο προφυλάσσεται.

Θυμίζουμε πως οι Ομάρ Ελαμπντελαουί, Αρτούρ Μαζουακού, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Δημήτρης Διαμαντάκος έμειναν εκτός, αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά το νέο απόκτημα των Πειραιωτών, Φελίπε Σαντάνα, όπως βέβαια και ο Φράνκο Χάρα. Επίσης, ο Ρομπέρτο Χιμένεθ προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη μέρη, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Αλμπέρτο Μποτία.

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εκτός 18άδας, θα γυμναστούν την Τετάρτη (4/2, 11:00), ενώ η αποστολή έχει ως εξής: Μέγιερι, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, Σαντάνα, Σαλίνο, Γιαννούλης, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Μήτρογλου, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Μανιάτης, Φουστέρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ