ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αλλαγές με Ατρόμητο, μέσα ο Σαντάνα

Αλλαγές με Ατρόμητο, μέσα ο Σαντάνα

Οι Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Ντοσεβί, Μπουχαλάκης και Διαμαντάκος είναι εκτός αποστολής για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, μέσα ο Σαντάνα, προπονήθηκε κανονικά ο Ρομπέρτο.

Ο αγωνιστικός Γολγοθάς ξεκινάει για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει μια 10άδα δύσκολων αγώνων σε όλα τα "μέτωπα" και καλείται να ανταπεξέλθει, ώστε να ξεπεράσει τα εμπόδια που σηκώνονται μπροστά του και να μείνει μέσα σε όλους τους στόχους του.

Αφού πέρασε από τη Βέροια, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τον αγώνα με τον Ατρόμητο την Τετάρτη (4/2, 19:30) στο Φάληρο για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και ο Βίτορ Περέιρα θα ξεκουράσει ορισμένους παίκτες του, ώστε να τους έχει "φρέσκους" ενόψει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που έπονται στο πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, οι Ομάρ Ελαμπντελαουί, Αρτούρ Μαζουακού, Ματιέ Ντοσεβί, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Δημήτρης Διαμαντάκος έμειναν εκτός για την κομβική αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες, αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά το νέο απόκτημα των Πειραιωτών, Φελίπε Σαντάνα, όπως βέβαια και ο Φράνκο Χάρα. Ο Πορτογάλος κάνει ροτέισον, ανοίγει το ρόστερ του και δίνει ευκαιρίες σε ένα ματς κόντρα σε έναν αντίπαλο που μετράει μια νίκη στα τελευταία πέντε ματς και έχασε στον πρώτο γύρο (1-0).

Ο Ρομπέρτο προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη μέρα, ανεβάζοντας "στροφές" ενόψει Τούμπας, ενώ ο Αλμπέρτο Μποτία έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Αναφορικά με το κομμάτι της προπόνησης, πολλή δουλειά έγινε ξανά στην τακτική. Η επιθετική λειτουργία, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη του παιχνιδιού και η αμυντική οργάνωση, ήταν τα σημεία που εστίασε ο Περέιρα, ενώ έγινε δουλειά επάνω στις στημένες φάσεις, με τον Πορτογάλο να καθοδηγεί αμυνόμενους και επιτιθέμενους σε σωστές αντιδράσεις.

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εκτός 18άδας, θα γυμναστούν την Τετάρτη (4/2, 11:00), ενώ η αποστολή έχει ως εξής: Μέγιερι, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, Σιόβας, Σαντάνα, Σαλίνο, Γιαννούλης, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Μήτρογλου, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Μανιάτης, Φουστέρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ