ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ντα Κόστα έμεινε έξω λόγω... Οσμάνλισπορ!

Ο Ντα Κόστα έμεινε έξω λόγω... Οσμάνλισπορ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάουλο Μπέντο προτίμησε να αποκλείσει τον Ντα Κόστα από την αποστολή με τον Ατρόμητο, γιατί πολύ απλά θέλει να δώσει περισσότερους αγώνες στο δίδυμο Μποτία – Βιάνα. Ο Ντα Κόστα είναι τιμωρημένος και δεν παίζει στο πρώτο ματς με τους Τούρκους.

Υπήρχε μία μίνι έκπληξη ως προς την ανακοίνωση της αποστολής για τον Ατρόμητο. Και αυτή δεν είχε να κάνει μόνο με τον Ρομαό, αλλά και με την απουσία του Μανουέλ Ντα Κόστα που επέστρεψε μια χαρά από το Κόπα Άφρικα, όμως για δεύτερο σερί ματς θα κάτσει στην εξέδρα.

Η εξήγηση που δινόταν από το Ρέντη έχει να κάνει με την... Οσμάνλισπορ. Τι εννοούμε; Ο Μαροκινός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς με τους Τούρκους, καθώς είχε συμπληρώσει κάρτες στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία που ήταν και το τελευταίο της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οπότε, θα πρέπει να εκτίσει την ποινή του στο ματς της 16ης Φεβρουαρίου στο Καραϊσκάκη. Ο Μπέντο λοιπόν θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής στους Μποτία και Βιάνα, έτσι ώστε να "δέσουν" και να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην πρώτη αναμέτρηση με την ομάδα της Άγκυρας.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μέσα ο Ανσαριφάρντ, έξω οι Ρομαό, Ελιουνούσι και Ντα Κόστα ενόψει Ατρόμητου
Όταν ο Λουκιανός Κηλαηδόνης τραγούδησε τον ύμνο του Ολυμπιακού
Μαρτίνες: "Ίσως να μην επιστρέψω στον Ολυμπιακό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ