ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνες: "Ίσως να μην επιστρέψω στον Ολυμπιακό"

Μαρτίνες: "Ίσως να μην επιστρέψω στον Ολυμπιακό"

Ο Νικολάς Μαρτίνες, που αγωνίζεται ως δανεικός στους Σίντνεϊ Γουόντερερς, υποστήριξε ότι ίσως δεν θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, όπου ανήκει.

Δεν θεωρεί και τόσο πιθανή την επιστροφή του στον Ολυμπιακό ο Νικολάς Μαρτίνες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που έχει δοθεί δανεικός στους Σίντνεϊ Γουόντερερς, αναφέρθηκε στην παρουσία του στην ομάδα της Αυστραλίας, αλλά στο ενδεχόμενο να γυρίσει στο Λιμάνι.

Ο 29χρονος δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα και με τη ζωή εδώ. Όλα είναι φανταστικά. Δεν έχω κανένα παράπονο. Έχω δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο στην Ελλάδα, αλλά ίσως να μην επιστρέψω. Πάντως ο Ολυμπιακός έχει τα δικαιώματά μου για άλλα δύο χρόνια. Θα δούμε τι θα γίνει. Για την ώρα εστιάζω στη φετινή σεζόν".

Ο Λατινοαμερικανός είναι μέχρι σήμερα ο καλύτερος παίκτης στους Σίντνεϊ Γουόντερερς, με τους οποίους έχει σημειώσει τρία γκολ. Στον Ολυμπιακό πήγε τον Ιούλιο του 2015, ύστερα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις που είχε κάνει με τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του στην Αυστραλία είναι στην 6η θέση με 21 βαθμούς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ