ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέσα ο Ανσαριφάρντ, έξω οι Ρομαό, Ελιουνούσι και Ντα Κόστα ενόψει Ατρόμητου

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ξαναμπήκε στη 18άδα σε αγώνα Κυπέλλου. Εκτός αποστολής οι Ρομαό, Ελιουνούσι, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια και Μάριν ενόψει Ατρόμητου (8/2, 19:30).

Είχε μερικές εκπλήξεις η ανακοίνωση της αποστολής του Πάουλο Μπέντο για την αναμέτρηση Κυπέλλου την Τετάρτη (8/2, 19.30) με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη.

Είχε μερικές εκπλήξεις η ανακοίνωση της αποστολής του Πάουλο Μπέντο για την αυριανή αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη (8/2, 19.30).

Πρώτα απ' όλα αποφάσισε να πάρει τρεις επιθετικούς, όπερ σημαίνει ότι σκέφτεται σοβαρά να πάει με 4-4-2. Μέσα λοιπόν ο Ανσαριφάρντ, μέσα και οι Ιντέγε – Καρντόσο στη 18άδα.

Έξω όμως είναι ο Ρομαό και παίρνει τη θέση του ο Μπουχαλάκης στα χαφ! Εκτός έμειναν και οι Ελιουνούσι, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια και Μάριν για λόγους τακτικής.

Ο Παρέδες είναι κανονικά στην αποστολή, αλλά ο Φιγκέιρας θα πάρει φανέλα βασικού, μιας και δεν θα παίξει το Σάββατο (11/2). με την Λάρισα λόγω καρτών.

Η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Σισοκό, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Λεάλι, Μανθάτης, Μαρτίνς, Νικολάου, Παρέδες, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όταν ο Λουκιανός Κηλαηδόνης τραγούδησε τον ύμνο του Ολυμπιακού
Top10, 19η αγωνιστική: 3.2 εκατομμύρια για το 3-2
Κερδίστε ένα διπλό εισιτήριο για το Ολυμπιακός - Οσμάνλισπορ
Μαρτίνες: "Ίσως να μην επιστρέψω στον Ολυμπιακό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ