ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

''Ο Νέτο είπε ναι στη Βερόνα''

''Ο Νέτο είπε ναι στη Βερόνα''

Δυσκολεύει για τον Ολυμπιακό η προσπάθεια να αποκτήσει τον Νέτο της Ζενίτ, καθώς σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Πορτογάλος αμυντικός είπε ''ναι'' στη Βερόνα. Σενάρια για Μαουρίσιο.

Ενώ για τον Ολυμπιακό είχε ξεχωρίσει η περίπτωση του ο Λουίς Νέτο για το κέντρο της άμυνας, η Ελλάς Βερόνα φαίνεται να μπαίνει ''σφήνα'' για να κάνει δικό της τον Πορτογάλο στόπερ. Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο αμυντικός της Ζενίτ συμφώνησε με την ομάδα στην οποία αγωνίζεται οι ''δικοί'' μας Μόρας-Χριστοδουλόπουλος-Ταχτσίδης.

''Ο Νέτο εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ιταλία και παρότι είχε αρκετές προτάσεις επέλεξε τη Βερόνα. Θα δοθεί ως δανεικός αντί 400.000 ευρώ'' επισημαίνεται στην ιστοσελίδα του Ιταλού δημοσιογράφου Αλφρέδο Πεδούλα.

ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ

Μία από τις ομάδες που φέρονται διατεθειμένες να αποκτήσουν τον Μαουρίτσιο, τον Βραζιλιάνο στόπερ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό τονίζεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας ''maisfutebol.iol.pt''. ' 'Στην παρούσα φάση, Ολυμπιακός και Λάτσιο είναι δύο ομάδες που έχουν έρθει σε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού έγινε πιο έντονο από όταν ανέλαβε ο Πορτογάλος προπονητής Περέιρα'' επισημαίνεται.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ