ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντουρμάζ: "Το καλύτερο δυνατό σε Ελλάδα και Ευρώπη"

Ντουρμάζ: "Το καλύτερο δυνατό σε Ελλάδα και Ευρώπη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζίμι Ντουρμάζ ρωτήθηκε για την εξαιρετική παρουσία του κόντρα στον Αστέρα, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει για το καλύτερο σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει και εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί στην λίστα για το Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σουηδού εξτρέμ μετά τη νίκη με σκορ 5-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο:

"Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας φέτος, το απολαύσαμε βάλαμε πολλά γκολ και θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα. Ήταν πολύ καλό για μένα ότι συμμετείχα σε όλα τα γκολ, αλλά πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα και το σημαντικότερο είναι ότι βοήθησα τον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη.

Είναι πολύ ωραίο να σκοράρεις, αλλά σαν εξτρέμ, είναι εξίσου σημαντικό να βγάζεις και ασίστ. Να δημιουργείς για τον σέντερ φορ ή το "δεκάρι" της ομάδας. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση όταν ο κόσμος τραγουδά το όνομα μου. Είναι υπέροχος ο κόσμος του Ολυμπιακού, απολαμβάνω να παίζω σε αυτό το γήπεδο, κάθε φορά είναι ξεχωριστή, είναι πραγματικά όμορφο να παίζω γι’ αυτή την ομάδα.

Είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε στις προπονήσεις για να είμαστε σε καλή κατάσταση. Είναι δύσκολος μήνας, αλλά είμαστε Ολυμπιακός και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και στα ματς του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και φυσικά στην Ευρώπη.

Ήταν ένα σοκ για μένα ότι δεν ήμουν στην ευρωπαϊκή λίστα στην αρχή. Στόχος μου όμως ήταν να αποδείξω τι αξίζω. Ήμουν στην ομάδα από την αρχή, ήμουν και στην προετοιμασία. Ήθελα να δείξω ότι είμαι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Αυτό καταφέρνω και δείχνω τώρα και ελπίζω να είμαι στη λίστα του Europa League".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ