ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντιακιτέ: "Αγαπούν το ποδόσφαιρο οι Έλληνες"

Ντιακιτέ: "Αγαπούν το ποδόσφαιρο οι Έλληνες"

Ο Ντρισά Ντιακιτέ μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις τόσο από την Ελλάδα όσο και από τον Ολυμπιακό.

Ο 27χρονος άσος ήταν η μεταγραφή της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό και μάλιστα ήρθε να προστεθεί σε μία θέση όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν ελλείψεις.

Μιλώντας στην εφημερίδα "γαύρος" ο άσος από το Μαλί αποκάλυψε τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Πως σου φαίνεται η ζωή στην Ελλάδα;

"Είμαι στην Ελλάδα από τη Δευτέρα και βγήκα για πρώτη φορά, όταν το επέτρεπε το πρόγραμμα μου".

Έχει εγκατασταθεί στο νέο σου σπίτι;

"Όχι ακόμα. Δεν ξέρω ακριβώς που θα μείνω, αλλά γνωρίζω ότι θα είναι δίπλα στην θάλασσα. Η Νίκαια περιβάλλεται από θάλασσα. Χαίρομαι που και στην Ελλάδα θα είμαι δίπλα της".

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από τις συνθήκες στον Ολυμπιακό;

"Έφτασα καλά. Όλα έχουν κυλήσει ευχάριστα και είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μία δυνατή ομάδα. Μιλάω κυρίως γαλλικά, αλλά υπάρχουν κι άλλοι γαλλόφωνοι, οι οποίοι με έχουν βοηθήσει αρκετά. Ο Μοδέστο, ο Αμπντούν, ο Τζιμπούρ. Είναι όλοι πολύ ευγενικοί μαζί μου και δεν εχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα."

Οι άνθρωποι της ομάδας;

"Είναι συμπαθητικοί και μου έχουν φερθεί όλοι όμορφα. Γενικά οι Έλληνες είναι ευγενικοί. Διαφορετικοί Εδώ οι άνθρωποι αγαπούν το ποδόσφαιρο. Και ξέρω ότι ο Ολυμπιακός ειδικά έχει πολύ κόσμο που τον υποστηρίζει. Είναι και αυτός ένας σημαντικός λόγος που είναι μεγάλη ομάδα".

Εσείς διαβάστε: Ανεβάζει στροφές ο Ντιακιτέ, Πειραιώτης για πάντα ο Νταβίδ Φουστέρ, Ντιόγκο, Μήτρογλου τα κανόνια της Ευρώπης, Ο Μαρινάκης μίλησε με Μανωλά και ο Ζαρντίμ με Τάτο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ