ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μαρινάκης μίλησε με Μανωλά και ο Ζαρντίμ με Τάτο

Ο Μαρινάκης μίλησε με Μανωλά και ο Ζαρντίμ με Τάτο
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει μιλήσει με τον Κώστα Μανωλά σχετικά με το γεγονός πως δεν παίζει, ενώ ο Ζαρντίμ εξήγησε στον Τάτο γιατί τον άφησε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ.

Το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού έχει αρκετούς ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές, που μπορούν να καθιερωθούν τα επόμενα χρόνια στην ομάδα, όμως προς το παρόν είναι εκτός πλάνων.

Τρία παραδείγματα είναι ο Κώστας Μανωλάς, ο Ανδρέας Τάτος και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, που δεν έχουν βρεθεί ούτε καν σε αποστολή της ομάδας, ενώ οι δύο τελευταίοι δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την μια πλευρά είναι λογικό να μένουν εκτός αφού το ρόστερ έχει πιο έτοιμους και έμπειρους ποδοσφαιριστές, από την άλλη εξίσου λογικό είναι να υπάρχει απογοήτευση και προβληματισμός από τους ίδιους.

Γι' αυτόν τον λόγο λοιπόν, οι άνθρωποι της ομάδας είναι δίπλα σ' όλους τους ποδοσφαιριστές και φροντίζουν να τους εξηγούν πόσο χρήσιμοι είναι. Έτσι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση με τον Κώστα Μανωλά όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος".

Ο διοικητικός ηγέτης των Νταμπλούχων Ελλάδας, ζήτησε από τον ταλαντούχο αμυντικό να συνεχίζει να δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και να κάνει υπομονή μέχρι να πάρει την ευκαιρία, υπενθυμίζοντάς του πως αποτελεί προσωπική του επιλογή.

Από την άλλη, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε με τον Ανδρέα Τάτο σχετικά με την επιλογή του να μην τον συμπεριλάβει στην λίστα για το Τσάμπιονς Λιγκ, τονίζοντάς του πως τον υπολογίζει, όμως ήθελε πιο αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές για την Ευρώπη.

Την απάντησή του στον Βασίλη Κωνσταντίνου έδωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στον Παναθηναϊκό μιλούν όλη τη χρονιά εκτός από τον Μάη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ