ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πειραιώτης για πάντα ο Νταβίδ Φουστέρ

Πειραιώτης για πάντα ο Νταβίδ Φουστέρ
INTIME SPORTS

Παρά τις προτάσεις από ξένους συλλόγους, ο Νταβίδ Φουστέρ είναι πιστός στον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2016! Διαβάστε το ρεπορτάζ και δείτε videos!

Μπορεί την φετινή χρονιά να μην έχει ξεκινήσει βασικός στα δύο πρώτα επίσημα ματς, όμως ο Νταβίδ Φουστέρ είναι και παραμένει ένας παίκτης-κλειδί για την ομάδα του Πειραιά.

Ο Ισπανός μεοσοεπιθετικός που τις περασμένες δύο σεζόν ήταν από τους καλύτερους, τους πιο ουσιαστικούς και τους πιο χρήσιμους παίκτες του Ολυμπιακού, δέχτηκε προτάσεις από ξένους συλλόγους το καλοκαίρι, όμως προτίμησε να παραμείνει στο Λιμάνι.

Συγκεκριμένα, ο πρώην άσος της Βιγιαρεάλ που ήρθε στον Ολυμπιακό μαζί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, απέρριψε την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρουμπίν Καζάν και στην Φενέρμπαχτσε, μένοντας στους "ερυθρολεύκους".

Η πίστη και το δέσιμο του 30χρονου άσου με τους Νταμπλούχους Ελλάδας είναι μεγάλο και αποδεικνύεται στην πράξη, όχι μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και με την εξαίσια συμπεριφορά του στα αποδυτήρια και στο θέμα της παραμονής του.

Ο Φουστέρ λοιπόν, φαίνεται πως αποφάσισε να παραμείνει στον Ολυμπιακό και είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προσφέρει η ομάδα του Πειραιά για 2+1 χρόνια (μέχρι το 2016 δηλαδή).

Αυτή σίγουρα θα είναι μια ευχάριστη είδηση (εφόσον πραγματοποιηθεί) τόσο για τον ίδιο που θα μείνει σ' έναν μεγάλο σύλλογο, όσο και για τον Ολυμπιακό που θα διατηρήσει στο ρόστερ του έναν υπερχρήσιμο και εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, που δίνει τη ψυχή του για την ομάδα.

Μερικά από τα γκολ που έχει πετύχει ο Φουστέρ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ