ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νοκ άουτ ο Φουστέρ για πάνω από ένα μήνα

Νοκ άουτ ο Φουστέρ για πάνω από ένα μήνα
INTIME SPORTS

Μεγάλη απώλεια για τον Ολυμπιακό και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, αφού ο Νταβίφ Φουστέρ χτύπησε κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού και θα μείνει έξω έως 6 εβδομάδες. ΟΚ ο Κάρολ για Βέροια. Μέσα Βλαχοδήμος και Φετφατζίδης.

Δεν έφταναν στον Ολυμπιακό και τον Ζαρντίμ οι απουσίες των Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Σιόβα και Αβραάμ Παπαδόπουλου, ήρθε και ο σοβαρός τραυματισμός του Νταβίδ Φουστέρ να προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός χτύπησε στην αριστερή ποδοκνημική κατά τη διάρκεια το διπλού και πήγε αμέσως για εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τα αποτελέσματα δυστυχώς δεν ήταν ευχάριστα, αφού ο έμπειρος άσος του Ολυμπιακού έχει υποστεί στροφική κάκωση στην αριστερή περιοχή της κνημοπερονιαίας συνδέσμωσης. Αμέσως του τοποθετήθηκε νάρθηκας και οι προβλέψεις για την απουσία του κάνουν λόγο για 4-6 εβδομάδες. Κάτι που σημαίνει πως στην χειρότερη περίπτωση μπορεί να χάσει ακόμα και ματς του Europa League με αντίπαλο την Λεβάντε (14-21/2).

Είναι βέβαια ακόμα πολύ νωρίς να μιλάμε για την πορεία της αποθεραπείας του Φουστέρ και για το αν θα χάσει ευρωπαϊκά παιχνίδια, αφού ο ίδιος έχει αποδείξει τις περισσότερες φορές πως είναι γερό σκαρί και επιστρέφει νωρίτερα από τον εκάστοτε προβλεπόμενο χρόνο, ενώ παράλληλα η κατάστασή του θα επανεκτιμάται διαρκώς.

Αντίθετα, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ρόι Κάρολ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην πλάτη, ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα εκγύμνασης και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για το εντός έδρας ματς με την Βέροια (Κυριακή 5/1, 19:30). Με την ομάδα επίσης προπονήθηκε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος βέβαια δεν είναι έτοιμος ακόμα και φυσικά δεν βρίσκεται στην 18άδα.

Σ' ό,τι αφορά στους τραυματίες, ο Δημήτρης Σιόβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, με θεραπεία και ατομικό, όπως και οι Τζαμέλ Αμπντούν και Αριέλ Ιμπαγάσα.

Αναλυτικά η αποστολή: Κάρολ, Μέγιερι, Ζαραδούκας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ