ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπρούνο Άλβες: "Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα"

Μπρούνο Άλβες: "Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα"

Ο Μπρούνο Άλβες, μιλώντας αποκλειστικά στο Sport24.gr, εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί πάλι στην Ελλάδα, τονίζοντας όμως ότι ακόμη ο ίδιος δεν γνωρίζει κάτι για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

O διεθνής Πορτογάλος αμυντικός, Μπρούνο Άλβες, μίλησε στο Sport24.gr σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή του.

Ο ίδιος αν και αμυντικός με μία έξυπνη ντρίμπλα, δεν θέλησε να επιβεβαιώσει τις φήμες που τον φέρνουν ένα βήμα από το λιμάνι, τονίζοντας ότι δεν ξέρει τίποτα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Σημείωσε όμως, ότι θα ήθελε να επιστρέψει κάποια ημέρα στην Ελλάδα, με ο,τι και αν σημαίνει αυτό, αναφορικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Αρχικά ο Μπρούνο Άλβες τόνισε στο Sport24.gr ότι έχει συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε, καθώς και ότι δεν έχει λάβει κάποια ειδοποίηση από την ομάδα ή τον ατζέντη του για κρούση από τον Ολυμπιακό.

"Μέχρι τώρα που μιλάμε, δεν γνωρίζω για ενδιαφέρον ούτε από τον Ολυμπιακό, ούτε από καμία ελληνική ομάδα. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχω συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε, που λήγει σε ενάμιση χρόνο, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω."

Μπρούνο Άλβες: "Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα"

Ο πρώην αμυντικός των Πόρτο, Φαρένσε, Γκιμαράες, ΑΕΚ και Ζενίτ σε ερώτηση που του έγινε από το Sport24.gr εάν θα τον ενδιέφερε - σε περίπτωση που είχε στα χέρια του πρόταση - να επιστρέψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ανέτρεξε στις αναμνήσεις του από τη θητεία του στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ, εκφράζοντας την επιθυμία του να γυρίσει μία ημέρα στη χώρα μας.

"Σίγουρα η προοπτική να αγωνιστώ την Ελλάδα με ενδιαφέρει, γιατί είναι μία χώρα στην οποία πέρασα πολύ καλά τη διάρκεια της σεζόν που αγωνίστηκα εκεί. Έχω πολλές καλές αναμνήσεις και μακάρι μία μέρα να επιστρέψω στην Ελλάδα."

Μπρούνο Άλβες: "Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα"

Ο Πορτογάλος αμυντικός της Φενέρμπαχτσε τόνισε στο Sport24.gr ότι γνωρίζει αρκετούς ισπανόφωνους και πορτογαλόφωνους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

"Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει ισπανόφωνους και πορτογαλόφωνους ποδοσφαιριστές και γνωρίζω μερικούς πολύ καλά."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ