ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπιτς βόλεϊ και κανόε καγιάκ για τους παίκτες του Ολυμπιακού

Μπιτς βόλεϊ και κανόε καγιάκ για τους παίκτες του Ολυμπιακού

Προπόνηση στη λίμνη του Ζέεφελντ είχε το πρόγραμμα του Σαββάτου για τους παίκτες του Ολυμπιακού, με τη συνέχεια να περιλαμβάνει... μπιτς βόλεϊ και κανόε καγιάκ. Δείτε videos!

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στο Αθλητικό Κέντρο του Ζέεφελντ στην Αυστρία και το πρωί του Σαββάτου (13/7) ο Μίτσελ είχε στο νου του άλλα... κόλπα όσον αφορά την προπόνηση των ποδοσφαιριστών του.

Έτσι λοιπόν οι ερυθρόλευκοι μετέβησαν στην λίμνη του Ζέεφελντ και αφού πρώτα έκαναν ένα ζέσταμα και τις καθιερωμένες διατάσεις, στη συνέχεια χωρίστηκαν σε γκρουπ. Άλλοι έπαιξαν μπιτς βόλεϊ και άλλοι έκαναν κανόε καγιάκ!

Εικόνες από την προετοιμασία του Ολυμπιακού

Τις δύο ομάδες του μπιτς βόλεϊ συνέθεσαν οι Σιόβας, Χολέμπας, Κοντρέρας, Μήτρογλου, Φετφατζίδης κόντρα στους Μανωλά, Παπάζογλου, Αβραάμ, Σάμαρη και Ολαϊτάν! Οι πρώτοι κέρδισαν με 2-1 σετ τους δεύτερους και μετά όλοι μαζί πήγαν για κωπηλασία.

Ο "Γκιούρδας" και ο "Κουρνέτας"

Στον αγώνα του μπιτς βόλεϊ, είχαμε και θεατές. Μέλη της ομάδας, από παίκτες που δεν ήθελαν να παίξουν, μέχρι και τον Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος δεν σταμάτησε τα πειράγματα σε Μήτρογλου και Χολέμπας!

Ο Κώστας Μανωλάς, όπως μας ενημέρωσε στη συνέχεια, έχει κάνει βόλεϊ μικρός, για αυτό και τα τελειώματά του στις φάσεις θύμιζαν... διαγώνιο! Βέβαια, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αποκάλεσε "Γκιούρδα" τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, αν και ο Μάριος έπαιζε ως ακραίος.

Μισή σημασία έχει αυτό. Σε μία ωραία πάσα του "πασαδόρου" Παπάζογλου στον Μανωλά, που ολοκληρώθηκε με πόντο για την ομάδα τους, ο Κώστας είπε στον Τάσο, "... ποιος είσαι; ο Κουρνέτας;". Οι ποδοσφαιριστές ζούσαν έντονα κάθε στιγμή και γελούσαν με την ψυχή τους.

Ο Βίκτορ κωπηλατεί

Από την άλλη, οι Σαλίνο, Μασάντο, Μέγκιερι, Φουστέρ, Λυκογιάννης, Γιαννιώτης, Καραγκούνης, Σιώπης, Διαμαντάκος και Βίκτορ έκαναν κανόε καγιάκ.

Όσοι δεν συμμετείχαν σε κανένα από τα γκρουπ έκαναν χαλάρωμα και πισίνα, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης όλοι απόλαυσαν έναν καφέ, ψάχνοντας λίγες στιγμές ξεκούρασης. Το πρόγραμμα κράτησε συνολικά σχεδόν μιάμιση ώρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ