ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπενίτες: "Προσαρμόζομαι γρήγορα"

Μπενίτες: "Προσαρμόζομαι γρήγορα"
INTIME SPORTS

Ο Χόρχε Ντανιέλ Μπενίτες υποσχέθηκε να ανταποδώσει στο γήπεδο την εμπιστοσύνη της ομάδας και του κόσμου, τονίζοντας πως πολύ σύντομα θα είναι 100% έτοιμος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπενίτες στην ανοικτή προπόνηση της Πέμπτης (21/8) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" , όπου πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων του καλοκαιριού για λογαριασμό των Πειραιωτών:

"Είναι εξαιρετικές οι αρχικές μου εντυπώσεις από την ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για τον τρόπο που με υποδέχθηκε.

Θα προσπαθήσω να τα ανταποδώσω όλα αυτά στο γήπεδο. Νιώθω πως προσαρμόζομαι γρήγορα. Πολύ σύντομα θα είμαι στην διάθεση της ομάδας, έτσι όπως ακριβώς πρέπει. Μου αρέσει πολύ το επίπεδο που έχουμε στο ρόστερ.

Νομίζω πως υπάρχουν πολλοί συμπαίκτες μου, που ταιριάζουν στα αγωνιστικά μου χαρακτηριστικά. Παίκτες που θα μου μοιράσουν ωραίες ασίστ για να πετυχαίνω τέρματα. Προσωπικά, όχι δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Βαλντές για τον Ολυμπιακό.

Φυσικά και παθιάζομαι με την κάθε ομάδα που παίζω, όπως παθιάζομαι και με το να σκοράρω. Όπως έκανα όταν αγωνιζόμουν στην Γκουαρανί, το ίδιο θα πράξω και εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Θα δώσω τα πάντα για τον σύλλογο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ