ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνο πιεσμένος δεν εμφανίστηκε ο Μπέντο στο Ρέντη!

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ / ΚΥΠΡΟΣ)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ / ΚΥΠΡΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάουλο Μπέντο πήγε το Σάββατο (10/12) στην προπόνηση δίχως να βγάλει στους παίκτες του ένα πρόσωπο ότι νιώθει πώς κρίνεται το μέλλον του στον κόκκινο πάγκο στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πολλά έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες για το μέλλον του Πάουλο Μπέντο στον Ολυμπιακό. Δεν είναι ψέμα ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν διανύει και τις καλύτερές του μέρες στο λιμάνι. Δεν είναι ψέμα ότι βρίσκεται υπό καθεστώς αμφισβήτησης και πλέον κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι θα καταφέρει να βγάλει τη χρονιά ή αν για παράδειγμα προλάβει τα νοκ άουτ ματς του Φεβρουαρίου.

Από την ΠΑΕ ξεκαθάριζαν σε όλους τους τόνους ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα Μπέντο» και πώς το μυαλό όλων είναι στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (12/12). Όπως και να ‘χει, οι «απαντήσεις» για το μέλλον του Πορτογάλου θα δοθούν σύντομα. Πάντως, ακόμα και να κερδίσει ο Ολυμπιακός στην Ήπειρο, δεν σημαίνει ότι ο Μπέντο θα… ριζώσει στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Καλώς ή κακώς παίζει πολύ μεγάλο ρόλο διαχρονικά στον Ολυμπιακό και η άποψη του κόσμου. Ο Πορτογάλος δεν έχει κάνει «γκελ» στις τάξεις των φιλάθλων και στην παρούσα φάση φαίνεται εξαιρετικά δύσκολα να ανατραπεί το σκηνικό.

Μέσα σ’ όλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η εικόνα του Μπέντο στην προπόνηση του Σαββάτου (10/12), στην πρώτη ουσιαστικά προπόνηση μετά την τραγική εικόνα των «ερυθρολεύκων» στο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

Ο 47χρονος τεχνικός εμφανίστηκε στο Ρέντη, δίνοντας μία εντύπωση ότι δεν νιώθει την παραμικρή πίεση ενόψει του αγώνα στους «Ζωσιμάδες». Έβγαζε μία εικόνα ότι ακόμα και να στραβοπατήσει ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα, δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύσει η θέση του στον κόκκινο πάγκο.

Με τέτοια αύρα πήγε στο Ρέντη και φρόντισε να την μεταφέρει και στους ποδοσφαιριστές του. Ο Μπέντο έκανε λες και δεν συμβαίνει τίποτα, λες και δεν έχει προηγηθεί η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, λες και δεν τον έχουν ενημερώσει για τα όσα γράφουν οι εφημερίδες και οι ιστοσελίδες σχετικά με την παραμονή του στο λιμάνι.

Βέβαια, αν οι «ερυθρόλευκοι» γκελάρουν στα Γιάννενα, η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Μπέντο θα αυξηθεί κι άλλο, τουλάχιστον από την πλευρά του κόσμου. Κι αυτό είναι κάτι που δεν χωράει καμία αμφιβολία…

Ο Ολυμπιακός λοιπόν το βράδυ του Σαββάτου (10/12) προχώρησε σε διάψευση και μένει να φανεί τις επόμενες μέρες αν η στήριξη του συλλόγου είχε να κάνει αποκλειστικά και μόνο ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ ή όχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Κανένα θέμα Μπέντο"
Μπέντο: "Αυτή την στιγμή δεν με απασχολεί η κλήρωση του Εuropa League"
Πολύ βαρύ το κλίμα για Μπέντο στον Ολυμπιακό
Το γκολ του Ολυμπιακού που πανηγύρισαν σαν τρελοί οι οπαδοί της Γιουβέντους
Απάντηση Μαρινάκη στην Digea περί νομιμότητας!
Ποιους θέλετε για αντιπάλους του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ;
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ