ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κανένα θέμα Μπέντο"

"Κανένα θέμα Μπέντο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν υπάρχει θέμα με τον Πάουλο Μπέντο, σύμφωνα με όσα έλεγαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού το απόγευμα του Σαββάτου (10/12), με την προσοχή να είναι εξ ολοκλήρου στραμμένη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ολόκληρη κουβέντα ξεσήκωσε η ήττα του Ολυμπιακού από τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, η οποία συνοδεύτηκε και από μια κακή εμφάνιση των Πειραιωτών στο "ΓΣΠ".

Με τους "ερυθρόλευκους" να παρουσιάζουν αγωνιστική αστάθεια εσχάτως και τα αποτελέσματα να μην τους βοηθούν, δεν ήθελε πολύ να αρχίσουν εκ νέου τα σενάρια που αφορούν το μέλλον του Πάουλο Μπέντο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μπορεί λοιπόν να υπήρχε ένα γενικότερα κλίμα αμφισβήτησης στο πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού, ωστόσο από το Λιμάνι έσπευσαν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους το απόγευμα του Σαββάτου (10/12).

"Δεν υπάρχει κανένα θέμα Μπέντο, τα σενάρια είναι εκ του πονηρού, είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΣ", ήταν η ουσία των όσων υποστήριζαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, διαψεύδοντας ουσιαστικά τα περί δυσφορίας και συννέφων στη σχέση τους με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες (12/12, 19:30) είναι υψηλής επικινδυνότητας για τους Πειραιώτες, όχι μόνο επειδή ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση αλλά και γιατί ο ΠΑΣ του Γιάννη Πετράκη παρουσιάζει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο τη φετινή σεζόν.

Προφανώς για τους "ερυθρόλευκους" είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς οι τρεις βαθμοί θα επιτρέψουν να διατηρηθεί τουλάχιστον η απόσταση από τους διώκτες τους, ενώ έως ένα βαθμό θα αποκατασταθεί και η ηρεμία στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπέντο: "Αυτή την στιγμή δεν με απασχολεί η κλήρωση του Εuropa League"
Απάντηση Μαρινάκη στην Digea περί νομιμότητας!
Πολύ βαρύ το κλίμα για Μπέντο στον Ολυμπιακό
Το γκολ του Ολυμπιακού που πανηγύρισαν σαν τρελοί οι οπαδοί της Γιουβέντους
Ποιους θέλετε για αντιπάλους του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ;
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ