ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνο η Σαμπντόρια "καίγεται" για χαφ!

Μόνο η Σαμπντόρια "καίγεται" για χαφ!
Μανιάτης INTIME SPORTS

Τι μεταφέρθηκε στο Sport24.gr από τις τρεις ιταλικές ομάδες (Σαμπντόρια, Τζένοα, Τορίνο), οι οποίες σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του Μανιάτη. "Και η Άουγκσμπουργκ για Φινμπόγκασον", γράφουν στην Γερμανία.

Γίνεται ένας χαμός τις τελευταίες ώρες με δημοσιεύματα από την Ιταλία που θέλουν τον Μανιάτη να βρίσκεται στο στόχαστρο των Σαμπντόρια, Τζένοα και Τορίνο. Το Sport24.gr απευθύνθηκε και στις τρεις ιταλικές ομάδες και αυτό που διέρρευσαν προς τα έξω είναι ότι η ομάδα που “καίγεται” τον χειμώνα να πάρει χαφ είναι μόνο η Σαμπντόρια. Μάλιστα, αυτό που μας μεταφέρθηκε είναι ότι η πρώτη επιλογή είναι ο Ιβάν Μότσινιτς της Ριέκα, ο οποίος είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό.

Για τον Μανιάτη δεν ειπώθηκε το παραμικρό από καμία από τις τρεις ομάδες. Περισσότερο σαν να το... διέψευδαν ότι ασχολούνται με τον αρχηγό του Ολυμπιακού παρά το άφηναν ανοικτό. Βέβαια, στην Ιταλία είναι και μάστορες στις μεταγραφικές ντρίμπλες, οπότε θα πρέπει να κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Πολλές φορές βγάζουν προς τα έξω συγκεκριμένα πράγματα περισσότερο για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και τον Τύπο. Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν προκύπτει από κάπου ότι κάποια από τις τρεις συγκεκριμένες ομάδες βλέπει ζεστά την ιστορία με τον Μανιάτη. Αντιθέτως, όντως εξετάζει την περίπτωσή του μία ομάδα από το MLS. Να θυμίσουμε ότι στην Σαμπντόρια παίζει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και στην Τζένοα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Και η Άουγκσμπουργκ για Φίνμπο;

Μετά τις Βέρντερ και Αμβούργο, άλλη μία ομάδα από την Bundesliga φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Φινμπόγκασον. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “borlife.de”, η Άουγκσμπουργκ ψάχνεται για επιθετικό και παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Ισλανδό. Θα πρέπει να τονίσουμε όμως ότι ο Φίνμπο δεν έχει εκφράσει προς το παρόν την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Και μάλιστα, ο σχεδιασμός των “ερυθρολεύκων” για το β' μισό της σεζόν είναι με τους Ιντέγε και Φίνμπο στην κορυφή της επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χωρίς Ερνάνι η προπόνηση

Κλείνει στον ΑΠΟΕΛ ο Γιαννιώτας

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ