24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Κλείνει στον ΑΠΟΕΛ ο Γιαννιώτας

Κλείνει στον ΑΠΟΕΛ ο Γιαννιώτας
INTIME SPORTS

Το 24ο Ευαγγέλιο αποκαλύπτει τη συμφωνία του Ολυμπιακού και του Γιάννη Γιαννιώτα με τον πρωταθλητή Κύπρου για την παραχώρηση του 23χρονου εξτρέμ με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες.

Τρίτος δανεικός από τον Ολυμπιακό στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αλλά αυτή τη φορά όχι σε ελληνική ομάδα. Μετά τον Γούτα στην Ξάνθη και του Μπεν στον Λεβαδειακό, οι Ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με τον ΑΠΟΕΛ για τον δανεισμό του Γιάννη Γιαννιώτα μέχρι το τέλος της σεζόν.

  • Ο 23χρονος εξτρέμ αποτελεί προσωπική επιλογή του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Τιμούρ Κετσπάγια, ασφαλώς θα έχει θέση βασικού και προορίζεται για παρτενέρ και τροφοδότης του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, Φερνάντο Καβενάγκι.
  • Εφέτος είχε αγωνιστεί μόνο σε ένα ματς, για 21 λεπτά. Στο εντός έδρας 2-2 (πρώτο ματς Κυπέλλου), εναντίον του Πλατανιά. Ηταν φανερό ότι ο Σίλβα δεν τον εμπιστευόταν.
  • Ο Γιαννιώτας αναμένεται να ταξιδέψει αύριο μαζί με τον μάνατζέρ του (Τετάρτη, 30/12) στη Λευκωσία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με την ομάδα που κατακτά επί τρεις διαδοχικές σεζόν το πρωτάθλημα (τις δύο τελευταίες νταμπλ!).
  • To “24ο Ευαγγέλιο” συγκέντρωσε και ορισμένες επιπρόσθετες πληροφορίες για τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Γκαλίτσιο. Όπως, επί παραδείγματι, ότι η συμφωνία του με τον “Δικέφαλο” είναι για 1 1/2 + 2 χρόνια. Και ότι η ετήσια αμοιβή του κατά πληροφορίες ανέρχεται σε 350.000 ευρώ ετησίως!

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24 Ευαγγέλιο" στο Facebook.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ