ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Πάμε στο Τορίνο για να νικήσουμε"

Μίτσελ: "Πάμε στο Τορίνο για να νικήσουμε"
Μίτσελ INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ μίλησε στον ιταλικό Τύπο για τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (4/11) με την Γιουβέντους και εξέφρασε την αισιοδοξία του για θετικό αποτέλεσμα στο Τορίνο.

Ο Μίτσελ αν για ένα πράγμα δεν είναι... φειδωλός, είναι στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης. Πάντα με πνεύμα νικητή, πάντα με αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα του ότι μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Για το λόγο αυτό, δεν πρέπει να προκαλούν έκπληξη οι δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο για τον αγώνα της Τρίτης (4/11) με την Γιουβέντους στο Τορίνο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ο Ισπανός προπονητής, είπε πως η "Γηραία Κυρία" είναι ένα πληγωμένο λιοντάρι, αλλά ο Ολυμπιακός θα παίξει για τη νίκη και πιστεύει πως μπορεί να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

"Η Γιουβέντους είναι ένα πληγωμένο λιοντάρι. Εμείς όμως, θα πάμε στο Τορίνο για τη νίκη. Το ψυχολογικό κομμάτι μπορεί να λειτουργήσει υπέρ μας, αν και η Γιουβέντους είναι το φαβορί στην έδρα της. Έχω πάντως αυτοπεποίθηση.

Δεν θα φοβηθούμε και θα παίξουμε με υπερηφάνεια. Δεν θα πάμε να παίξουμε αμυντικά και πρέπει να σκοράρουμε τουλάχιστον ένα γκολ. Ο Αλέγκρι έχει δίκιο που λέει ότι θα είναι ένας τελικός.

Δε νομίζω ότι η Γιουβέντους ήταν τόσο κακή στη Γένοβα με την Τζένοα", σχολίασε ο Μίτσελ, που έδωσε το... στίγμα για το πως θα αντιμετωπίσει η ομάδα του το παιχνίδι με τους "μπιανκονέρι."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ