ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Να συνεχίσουμε και για άλλους τίτλους"

Μίτσελ: "Να συνεχίσουμε και για άλλους τίτλους"
INTIME SPORTS

Στην media day που διοργάνωσε η Vodafone στο Αθλητικό Κέντρο μίλησαν οι Κοντρέρας, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ, Μανιάτης, Κάρολ και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονθάλεθ. Διαβάστε τι δήλωσαν και δείτε βίντεο!

Σε εκδήλωση της Vodafone στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη παρευρέθηκαν οι Πάμπλο Κοντρέρας, Νταβίδ Φουστέρ, Αριέλ Ιμπαγάσα, Ράφικ Τζεμπούρ, Γιάννης Μανιάτης, Ρόι Κάρολ και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονθάλεθ και μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τόνισαν πως η χρονιά θα κλείσει ακόμη πιο θετικά με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και μίλησαν για τις προσωπικές εντυπώσεις που τους αφήνει η σεζόν, εκφράζοντας την πεποίθηση τους πως ο Ολυμπιακός την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι καλύτερος προσφέροντας και το θέαμα που τόσο ζητάνε οι οπαδοί της ομάδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Μίτσελ: " Ζούμε στιγμές χαράς, είναι μια χρονιά ορόσημο για τον κόσμο. Ο κόσμος πρέπει να είναι μαζί μας στη φιέστα της Κυριακής. Οι μεγάλες ομάδες είναι μεγάλες ακριβώς για το λόγο αυτό, επειδή ο κόσμος είναι πάντα δίπλα τους, όπως συμβαίνει στον Ολυμπιακό. Είμαι τυχερός που έφτασα εδώ την κατάλληλη στιγμή. Ο χαρακτήρας του συλλόγου και ο δικός μου μας υποχρεώνουν να συνεχίσουμε και για άλλους τίτλους. Δεν πρέπει και δεν θα σταματήσουμε εδώ. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι και στόχος είναι να γίνουμε πιο γνωστοί στην Ευρώπη.

Στην Ελλάδα δεν είναι μόνο οι μεταγραφές το χόμπι αλλά και η διαρκής αμφισβήτηση στις επιλογές του προπονητή. Για ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού έχω πράγματα στο μυαλό μου αλλά όπως καταλαβαίνετε θα τα μοιραστώ με τον πρόεδρο. Ξέρουν την άποψή μου για τον Πίνο στη διοίκηση. Από εκεί και πέρα έχει να κάνει με τον σύλλογο που θα πάρει και την τελική απόφαση. Δεν καταλαβαίνω από προγνωστικά στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί κανένας να παίξει με την καρδιά μου η οποία ανήκει στη Ρεάλ. Θα ήθελα έναν ισπανικό τελικό".

Ιμπαγάσα: " Ο πρώτος τίτλος, που είχα πάρει το 2011, είναι πάντα ξεχωριστός για μένα. Όμως και ο πέμπτος, ο τελικός του Κυπέλλου, θα είναι εξίσου σημαντικός. Σκέφτομαι μόνο το παρόν και θέλω να φτάσουμε στον τελικό για να φτάσουμε στο νταμπλ. Είμαι πολύ χαρούμενος για το τέταρτο αστέρι που βάζει η ομάδα. Αν θα υπάρξει και 6ος; Θα το δούμε. Προς το παρών είμαι συγκεντρωμένος στα παιχνίδια που απομένουν. Για τα υπόλοιπα υπάρχει χρόνος.

Σίγουρα είναι πολύ όμορφο γκολ αυτό που πέτυχα (σ.σ. με τον Πανθρακικό στο Κύπελλο), όμως το πιο ωραίο γκολ απέναντι στον Πανθρακικό ήταν εκείνο του Φετφατζίδη. Μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά είπα ότι είμαι καλά και πως θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Επιθυμία δική μου είναι να συνεχίσω και του χρόνου στον Ολυμπιακό. Είναι όμως μία απόφαση που θα παρθεί από τον προπονητή και τον πρόεδρο. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία με Μασάντο και Φετφατζίδη. Πάντα κοιτάω να κάνω απλά τα πράγματα και το καλύτερο για την ομάδα μου".

Τζεμπούρ (παρέλαβε από τη Vodafone το βραβείο του MVP της σεζόν): " Είμαι περήφανος που κατακτάμε τίτλους. Η αλήθεια είναι πως μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήμασταν μπερδεμένοι. Ελπίζω στον τελικό του Κυπέλλου να ξεπλύνουμε όλες τις άσχημες στιγμές της σεζόν. Έχουμε καταλάβει ότι ο κόσμος δεν ικανοποιείται μόνο από τις νίκες και τους τίτλους, αλλά θέλει και θέαμα. Εμείς αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος που ήρθε μάλλον εύκολα και γρήγορα, ίσως έφερε μια ανισορροπία.

Το όνειρο μου θα ήταν να παίζουμε πρωτάθλημα μόνο με τον Παναθηναϊκό και αν γυρίζαμε το χρόνο πίσω θα ήθελα να παίξουμε ξανά αυτό το ματς. Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν καταλάβουν ορισμένα πράγματα. Δεν φέραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε στα ντέρμπι και έτσι πάγωσε η ατμόσφαιρα. Θα ήταν καλό να κλείσουμε τη χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ, εφόσον προκριθεί στον τελικό. Θα πρέπει όμως να ανεβάσουμε τον ρυθμό στο παιχνίδι μας".

Μασάντο: " Είναι πολύ σημαντικό που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό τη στιγμή της κατάκτησης του 40ου τίτλου. Είχα πει πως ήθελα να συνδέσω το όνομά μου με μια σημαντική στιγμή στην ιστορία του συλλόγου και τώρα το πετυχαίνω. Ξεχωρίζω το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου κατακτήσαμε τον τίτλο. Έχω δουλέψει και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να είμαι καλύτερος του χρόνου".

Μανιάτης: " Είναι σημαντικό που βάζω κι εγώ το όνομά μου στην ιστορία του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του 40ου τίτλου. Υπάρχουν πολλοί που έχουν βάλει τις βάσεις για να φτάσει ο σύλλογος εδώ. Εμείς βάλαμε ένα ακόμη λιθαράκι. Ήταν ένα από τα πιο εύκολα πρωταθλήματα, αλλά δεν είμαστε τόσο ευχαριστημένοι από το ποδόσφαιρο που παίξαμε και το θέαμα που προσφέραμε. Πάμε τώρα να πάρουμε το Κύπελλο. Η ομάδα σκέφτεται τον τελικό και είναι απόλυτα έτοιμη γι' αυτό.

Νομίζω ότι το περυσινό πρωτάθλημα το χάρηκα περισσότερο. Το φετινό ήταν πιο εύκολο, αλλά δεν παίξαμε τόσο καλό ποδόσφαιρο και δεν το ευχαριστηθήκαμε. Θα ήθελα να ξαναπαίξω τα ματς με Λεβάντε και τα ντέρμπι. Πάντα συζητάμε μεταξύ μας οι παίκτες για την απόδοσή μας. Το καλοκαίρι θα γίνουν αλλαγές και τα πράγματα θα είναι καλύτερα του χρόνου. Εγώ θέλω να υποσχεθώ ότι θα πάρουμε το Κύπελλο" .

Κοντρέρας: " Ήταν μία πρόκληση για μένα ο 40ος τίτλος του Ολυμπιακού. Όταν ήρθα και είδα το υλικό της ομάδας κατάλαβα πως ήμασταν πολύ κοντά σε αυτό το στόχο και είναι πολύ σημαντικό ότι τον πετύχαμε".

Φουστέρ: " Είναι μια ιστορική στιγμή για τον Ολυμπιακό και για μένα έχει ξεχωριστή σημασία ότι σε τρία χρόνια στην ομάδα μετράω τρία πρωταθλήματα. Ξεχωρίζω το πρωτάθλημα του 2011, γιατί ήταν το πρώτο στην καριέρα μου, αλλά και το πρώτο με τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος πιστεύω πως θα γεμίσει το γήπεδο για να πανηγυρίσουμε μαζί το πρωτάθλημα".

Κάρολ: " Είμαι χαρούμενος που κατακτώ τίτλους με τον Ολυμπιακό. Θα ήταν ωραίο για μένα να παίξουμε με τη Μαν. Γιουνάιτεντ για να αγωνιστώ στο Ολντ Τράφορντ και να συναντήσω ξανά τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Η Ελλάδα μου αρέσει πολύ. Έχω να παίξει άλλα 4-5 χρόνια (γέλια). Προσωπικά κρατάω κάθε ματς. Σίγουρα κρατάω και τη φετινή μας πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάποια ματς θα μπορούσαμε να τα είχαμε παίξει καλύτερα.

Δεν μπορείς να γυρίσεις το χρόνο πίσω και πρέπει να κοιτάς μπροστά. Αν θα μπορούσαμε να παίξουμε πάλι κάποιο ματς θα επέλεγα αυτό με την Σάλκε. Θα ήταν επίσης πολύ καλό μνα είχαμε κερδίσει κάποια ντέρμπι. Πήραμε τον τίτλο αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Τώρα θέλουμε πολύ το Κύπελλο. Κάποια στιγμή όταν έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο και γυρίζεις και κοιτάς πίσω έχεις τα τρόπαια να τα θυμάσαι και να βλέπουν οι άλλοι για σένα" .

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ