ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προβλήματα για τέσσερις

Προβλήματα για τέσσερις
INTIME SPORTS

Προπόνηση μετ' εμποδίων το πρωί της Παρασκευής (19/4) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη για τον Ολυμπιακό με τους Μήτρογλου, Μοδέστο, Φουστέρ και Χολέμπας να μην γυμνάζονται εξαιτίας τραυματισμών που ωστόσο δεν εμπνέουν ανησυχία για την σοβαρότητα τους.

Μία ημέρα μετά το ματς με τον Πανθρακικό και τη νίκη με 6-2, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη για προπονήσεις.

Το βλέμμα πλέον στρέφεται στην επικείμενη αναμέτρηση της 30ής αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Κυριακή 21/4 (19:00).

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανθρακικό έκαναν αποθεραπεία, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι. Ο Μήτρογλου αισθάνθηκε ένα "σφίξιμο" στον αριστερό προσαγωγό.

Ο Μοδέστο υπέστη μία κάκωση στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού και έχει ένα αιμάτωμα. Ο Νταβίδ Φουστέρ αισθάνεται μία ενόχληση στον τείνοντα.

Ο Χοσέ Χολέμπας έχει μία ενόχληση στον τένοντα του ορθού μηριαίου δεξιά, λόγω κόπωσης. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα έκαναν θεραπεία.

Τα προβλήματά τους δεν είναι ιδιαιτέρως σοβαρά και θα παραμείνουν υπό διαρκή παρακολούθηση από το ιατρικό επιτελείο των ερυθρολεύκων, ώστε η κατάστασή τους να επανεκτιμάται συνεχώς.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Τζεμπούρ και Αμπντούν, ανεβάζοντας "στροφές". Το Σάββατο (20/4) το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξανά πρωινή προπόνηση, προγραμματισμένη για τις 10:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ