ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Δεν μπορούσαν οι παίκτες"

Μίτσελ: "Δεν μπορούσαν οι παίκτες"
INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ παραδέχθηκε πως η πρόκριση ήταν σχεδόν αδύνατη μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, ενώ επισήμανε πως η ομάδα του Ολυμπιακού ήθελε, αλλά δεν μπορούσε να κάνει την ανατροπή κόντρα στη Λεβάντε.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ:

" Μπήκαμε από την αρχή άσχημα στο παιχνίδι. Το γεγονός ότι δεχθήκαμε γκολ στο 9ο λεπτό, μας οδήγησε στο να χάσουμε την ηρεμία μας και να αποσυντονιστούμε. Επαναλάβαμε κάποια λάθη για τα οποία είχαμε τιμωρηθεί στο πρώτο ματς και η πρόκριση ήταν κάτι σχεδόν αδύνατο να συμβεί.

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι συγκεκριμένο που έφταιξε για την αποψινή εμφάνιση γιατί θα φανεί ως δικαιολογία για μένα και φταίξιμο στον προηγούμενο προπονητή ή τους παίκτες. Η Λεβάντε ήταν καλύτερη και προκρίθηκε δίκαια. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι τι πράγματα πρέπει να διορθώσουμε. Σε αυτό το επίπεδο μία ομάδα πρέπει να έχει πειθαρχία, νοοτροπία, και ένταση στο παιχνίδι της. Και, φυσικά, να βάλει στη συνείδησή της ότι τα όποια λάθη κάνει θα τα πληρώσει πολύ ακριβά.

Στον κόσμο δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παρά μόνο ότι οι παίκτες δεν είναι ότι δεν ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν. Η Λεβάντε ήταν τόσο καλά οργανωμένη αμυντικά και δεν καταφέραμε να βρούμε τους διαδρόμους και τον τρόπο για να την απειλήσουμε. Υπήρχαν, βέβαια, και άλλοι παράγοντες. Δεν είναι ότι η ομάδα δεν ήθελε, απλά δεν μπορούσε. Δεν θέλουμε να συγκριθούμε με κάποια άλλη ομάδα. Θέλουμε έναν Ολυμπιακό διαφορετικό που να παραμείνει καλός στην Ελλάδα, αλλά να γίνει πιο ανταγωνιστικός με τις ξένες ομάδες.

Το να μπορέσεις να εξηγήσεις αυτήν τη στιγμή τι έφταιξε και δεν είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας είναι αδύνατο. Έχουμε παίκτες με καλή τεχνική κατάρτιση και πολλές ικανότητες, αλλά κάναμε πολλά λάθη λόγω της έντασης και της αγωνίας που είχε το παιχνίδι. Έγιναν κάποια λάθη σε ορισμένες στιγμές κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν φταίει η έλλειψη ικανότητας. Ίσως ευθύνεται η φυσική κατάσταση. Σε αυτό το επίπεδο απαιτείται περισσότερη συγκέντρωση. Η κούραση πολλές φορές μειώνει την ικανότητα και την απόδοση της ομάδας σε τεχνικό επίπεδο γιατί πολύ απλά μειώνονται οι δυνάμεις μας. Κάναμε πολλά λάθη σε πολλές πάσες λόγω της πίεσης που μας άσκησε ο αντίπαλος. Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ