ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιραλάς: "Ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό"

Μιραλάς: "Ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό"
Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε για το λόγο που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, το σεβασμό προς τους φίλους των ερυθρολεύκων και την Ελλάδα.

Τελικά τα σενάρια και τα δημοσιεύματα που έγραφαν από την αρχή του καλοκαιριού πως ο Κέβιν Μιραλάς θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, έγιναν πραγματικότητα, με τον Βέλγο άσο να υπογράφει στην Έβερτον.

Ο ίδιος ο Μιραλάς μίλησε στο "ΦΩΣ" για τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο, τονίζοντας πως ναι μεν ήθελε να παραμείνει στην ομάδα, αλλά με ένα νέο συμβόλαιο.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του Μιραλάς στο "ΦΩΣ"...

Για τις αναμνήσεις από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, είπε: "Καταρχάς για μένα ήταν οι δύο καλύτερες χρονιές που είχα στην καριέρα μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι με τον Ολυμπιακό πανηγύρισα τρεις τίτλους. Το πιο άσχημο για μένα, η χειρότερη στιγμή, ήταν όταν έφυγα".

Για τον λόγο που αποχώρησε, αποκάλυψε: "Θέλω να πω σε όσους δεν έχουν καταλάβει γιατί έφυγα και σε όσους άκουσαν κάποιες ανοησίες που ειπώθηκαν για μένα τα εξής. Πρόκειται για πράγματα που μπορούν να τα επιβεβαιώσουν όσοι άνθρωποι με γνωρίζουν τόσο έξω, όσο και μέσα στον σύλλογο.:

Η πρώτη μου επιλογή ήταν να παραμείνω στον Ολυμπιακό. Ένα νέο συμβόλαιο ήθελα. Το γεγονός ότι δεν είχα μια ξεκάθαρη απάντηση ούτε αρνητική, ούτε θετική πάνω σε αυτό, σε συνδυασμό με την πολύ καλή πρόταση της Έβερτον, με οδήγησαν στην απόφαση που την πήρα με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, να πάω να παίξω στην Αγγλία στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Εξακολουθεί πάντως για μένα να είναι μία πολύ δύσκολη απόφαση το ότι έφυγα από τον Ολυμπιακό".

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει μία μέρα στον Ολυμπιακό, τόνισε: "Ό,τι και να συμβεί, το έχω πει πολλές φορές, η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Για μένα είναι σίγουρο ότι είτε σαν ποδοσφαιριστής, είτε σαν στέλεχος, κάποια στιγμή θα επιστρέψω. Δεν ξέρω σε ποιο πόστο, αλλά ξέρω ότι θα επιστρέψω. Ή τέλος πάντων θα το ήθελα πολύ".

Για το αν έμαθε τι συνέβη όταν έφυγε, είπε: "Όταν έφυγα αρκετός κόσμος από μόνος του μου είπε ότι θα είναι δύσκολο να με αντικαταστήσουν... Ως οπαδός του Ολυμπιακού, μιλάω από καρδιάς όταν λέω ότι εύχομαι είτε να βρεθεί παίκτης γι΄αυτή τη θέση, είτε με ομαδική δουλειά, όποιο κενό τυχόν άφησα να καλυφθεί 100%. Από την άλλη, δεν μπορώ να μην πω ότι ως Κέβιν, εύχομαι όλοι στην καρδιά και στο μυαλό τους να προτιμούσαν να είμαι εκεί".

Για τη συνεργασία του με τον Βαλβέρδε, τόνισε: "Πρώτα θα επέλεγα μία λέξη για να πω τι νιώθω απέναντί του: σεβασμό. Και μετά θα διάλεγα μία λέξη για να τον χαρακτηρίσω ως προπονητή: καταπληκτικός".

Τέλος για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, είπε: "Δεν είχα την ευκαιρία να έχω πολλές επαφές μαζί του, να τον ζήσω. Η πρώτη εικόνα, η πρώτη αίσθηση που μου έδωσε είναι ενός πολύ συμπαθητικού ανθρώπου και ενός προπονητή που έχει πολύ μεγάλα πλάνα για τον Ολυμπιακό".

Εσείς διαβάστε: Τέλος ο Χαβίτο από τον Ολυμπιακό, Ντιακιτέ: "Αγαπούν το ποδόσφαιρο οι Έλληνες", Πειραιώτης για πάντα ο Νταβίδ Φουστέρ, Ανεβάζει στροφές ο Ντιακιτέ, Ντιόγκο, Μήτρογλου τα κανόνια της Ευρώπης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ