ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλιβόγεβιτς: Παιχνίδι τακτικής ή όντως "κόλλησε" η μεταγραφή;

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÍÃÊ ÌÐÏÉÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - YOUNG BOYS
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÍÃÊ ÌÐÏÉÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - YOUNG BOYS EUROKINISSI SPORTS

Προβλήματα στη μετακίνηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας εντόπισε σε ρεπορτάζ της η “Daily Mail”. Ποιες οι πληροφορίες του Sport24.gr.

Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές, θα το αναφέρουμε άλλη μία. Σε μία μεταγραφική περίοδο όλα είναι πιθανά να ανατραπούν. Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς εμφανιζόταν έτοιμος να πάει στο Λονδίνο ακόμα και την Παρασκευή (27/1) για να περνούσε από ιατρικές εξετάσεις από την Κρίσταλ Πάλας.

Οι δύο ομάδες είχαν φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία, με βάση τις πληροφορίες που έρχονται τις τελευταίες μέρες από την Αγγλία. Τόσο κοντά που θα αποτελούσε τεράστια έκπληξη αν δεν γινόταν η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Γινόταν λόγος ακόμα και για 15,5 εκ. ευρώ προσφορά της Κρίσταλ Πάλας στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα 13,5εκ. + 2εκ. ευρώ ως μπόνους συμμετοχών. Και κάπου εκεί θα έμπαινε και ένας όρος για ποσοστό μεταπώλησης. Μάλιστα, κατά άλλες πηγές στον Μιλιβόγεβιτς έχει γίνει και πρόταση για 3,5 χρόνια συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα "αγγίζουν" τα... 2 εκατομμύρια ευρώ (γύρω στο 1,7εκ. με 1,8εκ.).

Σήμερα λοιπόν (27/1) εμφανίστηκε η “Daily Mail” για να αποκαλύψει ότι η υπόθεση του Σέρβου άσου έχει “κολλήσει” ή για την ακρίβεια έχει “ναυαγήσει”, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζει στο ρεπορτάζ της περαιτέρω λεπτομέρειες. Μάλιστα, ανέφερε ότι από χθες (26/1) ο Αλαρντάς κοιτάζει ήδη την περίπτωση του Ιμπραϊμ Αμαντού της Λιλ.

Προς το παρόν, πληροφορίες τουSport24.grδεν κάνουν λόγο για “ναυάγιο”. Ο Μιλιβόγεβιτς εξακολουθεί να είναι το φαβορί για να καλύψει το κενό στα χαφ της Κρίσταλ Πάλας. Πράγματι, ο Αλαρντάις είχε ρίξει ούτως ή άλλως στο τραπέζι εδώ και καιρό τα ονόματα των Εμβιλά της Ρούμπιν Καζάν και Αμαντού της Λιλ. Σαν να τους έχει “σταντ μπάι”.

Στην Αγγλία επιμένουν ότι ενδεχομένως να κάνει και το δικό της παιχνίδι τακτικής η Κρίσταλ Πάλας. Άλλωστε, το έχουμε δει και στο παρελθόν σε άλλες περιπτώσεις με ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που φαινόταν να είχε “ναυγήσει” η περίπτωσή τους, αλλά τελικά έφυγαν από το λιμάνι. Πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα από αυτά των Μήτρογλου στη Φούλαμ και του Σάμαρη στην Μπενφίκα δεν υπάρχουν. Και οι δύο ομάδες έλεγαν ότι δεν πρόκειται να δώσουν τα 15 και τα 10 εκ. ευρώ αντίστοιχα, αλλά στο τέλος τα έδωσαν...

Προφανώς και το πρόβλημα της Κρίσταλ Πάλας δεν είναι οικονομικό. Ενδεχομένως να έχει να κάνει με το ποσοστό μεταπώλησης, το οποίο αποτελούσε – σύμφωνα με τους Άγγλους – το “αγκάθι” στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Τρελαμένος" ο Μιλιβόγεβιτς!
"Κόλλησε του Μιλιβόγεβιτς, βλέπει Αμαντού η Κρίσταλ Πάλας"
Επιστρέφει ο Ρομαό, ανεβάζει ρυθμούς ο Μποτία
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ