ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μιλάμε με τον Αμαλφιτανό"

"Μιλάμε με τον Αμαλφιτανό"
Αμαλφιτανό

Στον Ολυμπιακό επιβεβαιώνουν πως βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Μόργκαν Αμαλφιτανό, ξεκαθαρίζοντας βέβαια πως δεν είναι κάτι τελειωμένο. Δεν υπάρχουν προτάσεις για Μανωλά, Μασάντο, Τζιμπούρ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Μόργκαν Αμαλφιτανό ακούγεται για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ίσως όμως να γίνει η τελευταία. Αυτό θα επιτευχθεί είτε με ενδεχόμενη συμφωνία των δύο πλευρών, είτε μ' ένα οριστικό "αντίο".

Ας ασχοληθούμε όμως με το πρώτο σενάριο.... Ήδη τις τελευταίες ημέρες, ο 28χρονος άσος της Μαρσέιγ κυριαρχεί στο "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ και υπήρχαν μάλιστα φήμες που ανέφεραν ότι η περίπτωσή του έχει προχωρήσει αρκετά.

Από την ΠΑΕ λοιπόν, τονίζουν πως πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Αμαλφιτανό και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και γενικότερα σε κατάσταση διαπραγματεύσεων. Αυτό όμως που ξεκαθαρίζουν οι "ερυθρόλευκοι" είναι ότι δεν πρέπει να θεωρηθεί τίποτα τελειωμένο.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μετά τον Τζοάν Βερδού, που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επιβεβαιώνουν τις επαφές τους με κάποιον ποδοσφαιριστή και μένει να δούμε, αν η περίπτωση του Μόργκαν Αμαλφιτανό, θα έχει αίσιο τέλος.

Ο Αμαλφιτανό είναι ένας κλασικός μέσος, σε καλή ηλικία (28 ετών), που τα τελευταία χρόνια έπαιξε στην Μαρσέιγ, ενώ έχει μια συμμετοχή με την φανέλα της Εθνικής Γαλλίας, σε μια φιλική νίκη με 2-1 επί των Γερμανών (29/2/2012).

Τέλος, σ' ό,τι αφορά στα δημοσιεύματα περί προτάσεων για Μανωλά, Μασάντο, Τζιμπούρ, στον Ολυμπιακό τονίζουν πως δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση ούτε από την Ζενίτ (για τον Μανωλά), ούτε από την Μπεσίκτας (για τον Μασάντο), ούτε και από την Κασίμπασα (για τον Τζιμπούρ).

*Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν (2013-14) θα γίνει πιθανότατα την άλλη εβδομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ