ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μια κακή παρένθεση που δεν σβήνει την πραγματικότητα"

"Μια κακή παρένθεση που δεν σβήνει την πραγματικότητα"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένοι είναι στον Ολυμπιακό με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη και θεωρούν πως είναι άδικο να την κρίνουν από μια κακή απόδοση στο ΟΑΚΑ. Διαβάστε τι έλεγαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μετά το τέλος της χριστουγεννιάτικης γιορτής.

Το 2012 διανύει τις τελευταίες του ημέρες και το πρόσημο της φετινής σεζόν του Ολυμπιακού είναι θετικό, αφού η ομάδα αποκλείστηκε με 9 βαθμούς στο Τσάμπιονς Λιγκ και συνεχίζει στο Γιουρόπα, ενώ στο πρωτάθλημα η ομάδα είναι αήττητη και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

Όλα αυτά, αλλά και το γεγονός πως οι Πειραιώτες δέχτηκαν σκληρή κριτική μετά το ντέρμπι, συζητήθηκαν ανάμεσα στους ανθρώπους της ομάδας, μετά το τέλος της χριστουγεννιάτικης γιορτής στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά οι θέσεις της διοίκησης για το ντέρμπι και τα όσα επακολούθησαν, οι οποίες εστιάζονται σε επτά σημεία. Συγκεκριμένα:

"1. Το βράδυ της Κυριακής όλη η ερυθρόλευκη οικογένεια έμεινε με μία πικρή γεύση από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Και είναι λογικό, μιας και η διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων έδινε σαφές αβαντάζ στην ομάδα μας. Αυτή η διαφορά, που απεικονίζεται πιστά από το βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος και τους 16 βαθμούς που μας χωρίζουν από τους αντιπάλους, τους έκανε να πανηγυρίζουν έξαλλα μία... ισοπαλία, την ώρα που εμείς αντιμετωπίζαμε αυτή την ισοπαλία σαν ήττα, με μεγάλη απογοήτευση.

2. Από εκεί και πέρα, η συνολική και ατομική κριτική στην ομάδα, από κάποια ΜΜΕ και κάποιους όψιμους Ολυμπιακούς, δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη. Ένα κακό βράδυ, μία κακή παρένθεση (που δύσκολα θα ξαναδούμε στο μέλλον) δεν μπορεί να σβήσει την πραγματικότητα.

3. Και η πραγματικότητα είναι ότι η ομάδα μας προελαύνει ΑΗΤΤΗΤΗ στο Πρωτάθλημα και με τεράστια διαφορά από το δεύτερο. Η πραγματικότητα είναι ότι για ένα μόλις βαθμό δεν βρισκόμαστε στις 16 καλύτερες ομάδες τις Ευρώπης, αλλά συνεχίζουμε, μόνοι και υπερήφανοι, να εκπροσωπούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο στο Europa League, στη συντροφιά μεγάλων ομάδων, όπως η Ίντερ, η Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Άγιαξ, η Τσέλσι, η Λίβερπουλ, η Λιόν, η Μπενφίκα και πολλές ακόμα ομάδες που θα μπορούσαν να πρωταγωνιστούν και στο Champions League. Φυσικά, συνεχίζουμε και στο Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός είναι μέσα σε όλους τους στόχους του και έχει αποδώσει μακράν το καλύτερο ποδόσφαιρο από κάθε άλλη ελληνική ομάδα. Και έχει αναδείξει νέα Ελληνόπουλα με τεράστιο ταλέντο που μας κάνουν όλους υπερήφανους...

4. Η κριτική κάνει σε όλους μας καλό. Όμως η επίμονη και η παρατεταμένη κριτική, αλλά και τα απαξιωτικά σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα περισσεύουν και κάνουν μόνο κακό. Κακό, που εξυπηρετεί τους εχθρούς του Ολυμπιακού.

5. Αν και δεν θέλουμε ποτέ να αναφερόμαστε προσωπικά σε κάποιο ποδοσφαιριστή μας, οφείλουμε να το κάνουμε όταν πρόκειται για την υπεράσπιση του και για την αλήθεια. Βλέπουμε λοιπόν να γίνεται μία εκτός μέτρου κριτική στον Χοσέ Χολέμπας για την απόδοσή του. Πράγματι, 13 λάθη δεν πρέπει να έχει κάνει ολόκληρη την υπόλοιπη χρονιά. Λάθη που επηρέασαν το συγκεκριμένο παιχνίδι και σε δύο φάσεις κρίσιμες, που αν δεν υπήρχαν, θα είχαμε πιθανότατα διαφορετικό αποτέλεσμα. Όμως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει καταπληκτική απόδοση σε Πρωτάθλημα και Champions League και αυτό δεν αλλάζει σε ένα βράδυ! Φτάνουν να γράφουν και να λένε ότι "τα κάνει για το συμβόλαιο". Να ενημερώσουμε, λοιπόν, τόσο τους κακόπιστους κριτικούς, αλλά και κυρίως τους φιλάθλους μας ότι ο ποδοσφαιριστής Χολέμπας έχει, ήδη, υπογράψει το νέο του συμβόλαιο από την Παρασκευή το μεσημέρι και μέχρι το 2016 θα είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά έχει υπογράψει απο την Παρασκευή!

6. Κάποιοι στάθηκαν μέχρι και στον πανηγυρισμό του Τζεμπούρ. Καλά έκανε και πανηγύρισε με τον δικό του ειρωνικό τρόπο, χωρίς να προκαλέσει. Και δεν στάθηκαν φυσικά στο ότι ο Ράφικ Τζιμπούρ έχει φτάσει τα 11 γκολ σε 14 παιχνίδια Πρωταθλήματος και έχει καταπληκτική απόδοση μέχρι σήμερα!

7. Είναι άδικο και για τους ποδοσφαιριστές και για την ομάδα μας να χάνεται το μέτρο της κριτικής. Και επειδή ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια δεμένη σαν γροθιά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμφισβητεί την προσφορά των ανθρώπων του και να αλλοιώνει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Ας σταθούμε όλοι κοντά στην ομάδα μας στα παιχνίδια που ακολουθούν και ας αφήσουμε πίσω μας την μικρή παρένθεση της Κυριακής. Είμαστε σίγουροι ότι θα πάρουμε μεγάλες χαρές τη χρονιά που έρχεται. Ο Ολυμπιακός προχωράει μπροστά, στο δρόμο της δόξας, όπως ορίζει η μοίρα του".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ